Blogger Widgets

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ


     Αναδημοσιεύουμε σημερινό άρθρο του defencenet, αποκαλυπτικό της πλήρης προδοσίας των σημερινών ηγετών της Ελλάδας προς τα ιερά της χώματα.

Η προδοσία που συντελείται εις βάρος της πατρίδος δεν έχει προηγούμενο. Οι κυβερνώντες συμπεριφέρονται ως "ξένο σώμα" που επιδιώκει την αλλοτρίωση κάθε έννοια Κράτους ευνομούμενου και δικαίου, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα πλέον καίρια κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος. 

Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει στις κρίσιμες στιγμές για το Έθνος να δείξουν υπευθυνότητα  και θάρρος.

"Ο σιωπών δοκεί συναινείν"


WikiLeaks: Έτσι επέβαλαν οι ΗΠΑ την παύση των αναχαιτίσεων στο Αιγαίο



       Το πως παραχωρήθηκαν de facto ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία στο Αιγαίο και έπαυσαν οι αναχαιτίσεις των τουρκιών αεροσκαφών αποκαλύπτεται σε τηλεγράφημα ημερομηνία 17/7/2009 του τότε αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Daniel Speckhard που αποκάλυψε το WikiLeaks.
      Πρόκειται για το ιστορικό της παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο, την de facto αποδοχής από τις ΗΠΑ των τουρκικών αμφισβητήσεων αναφορικά με τα νησιά του αιγαίου και την οικοδόμηση κατευναστικής πολιτικής με αποφυγή διενέργειας ασκήσεων και πρόκλησης της Άγκυρας με αποστολή αεροναυτικών δυνάμεων στις νησιωτικές περιοχές που συμβαίνουν οι υπερπτήσεις.
       Το τηλεγράφημα απευθύνεται στον Matthew Bryza τότε υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ελλάδας, Τουρκίας, Κύπρου, Καυκάσου, κεντρικής Ασίας και Κασπίας, λίγο πριν αντικατασταθεί από την Tina Kaidanow στη θέση αυτή, και αναλάβει πρεσβευτής στο Αζερμπαϊτζάν. Τα παρακάτω είναι χαρακτηριστικά το πως βλέπει ο αμερικανικός παράγοντας την Ελλάδα και πως χαράσσει την πολιτική της μέσω τηλεγραφημάτων των εκάστοτε πρέσβεων εδώ.
         Ο D. Speckhard αναφέρει χαρακτηριστικά στο τηλεγράφημα της 17ης Ιουλίου:
Τα παρακάτω είναι κάποια πιθανά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που οι Έλληνες πρέπει να ενθαρρυνθούν για να πάρουν με αντάλλαγμα ανάλογες πράξεις από την τουρκική πλευρά για τη μείωση της έντασης στο Αιγαίο και την βελτίωση του κλίματος για πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Έμμεσα αλλά επιβοηθητικά για την βελτίωση της «ατμόσφαιρας»:
Αναγνώριση του "εκλεγμένου" μουφτή της Θράκης από την ελληνική κυβέρνηση
Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας να παραχωρήσει έκταση γης για τη δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα
Η ελληνική κυβέρνηση να ανακηρύξει δημόσια ως "ενοχλήσεις" τις τουρκικές υπερ-πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά αντί να τις αποκαλεί ως «κίνδυνο για την κυριαρχία της».
Στρατιωτικά ΜΟΕ
Αυτά βρίσκονται ήδη στην διαδικασία της συζήτησης, αλλά θα χρειαστεί μάλλον πρώτα η διακοπή των υπερ-πτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά.
Να μην διευκρινίζονται ως εχθρικά τα τουρκικά αεροσκάφη που πετούν μέσα στο ελληνικό FIR
Πρόσκληση του Έλληνα αρχηγού ΓΕΑ να επισκεφθεί την Τουρκία και αντίστροφα
Αποφυγή πτήσης ελληνικών μαχητικών πάνω από νησιά που έχουν χαρακτηριστεί ως αποστρατικοποιημένα ενώ αυτά πετούν στα πλαίσια των αποστολών/ασκήσεων του ΝΑΤΟ
Η ελληνική και η τουρκική κυβέρνηση να παρακολουθούν την τήρηση των υπαρχόντων ΜΟΕ μορατόριουμ πτήσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αναχαιτίσεις. Σε περίπτωση που δε γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει παρόλα αυτά να πιεστεί η ελληνική πλευρά ώστε μονομερώς να εμηνεύσει τα παραπάνω ως παραβίαση του FIR και μόνο (όχι όμως στην περίπτωση που η τουρκική Αεροπορία πραγματοποιήσει υπερπτήσεις πάνω από κυρίαρχο ελληνικό έδαφος)
              



           Άλλα στρατιωτικά ΜΟΕ
Η Ελλάδα να αποφεύγει να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί ΝΑΤΟικές ασκήσεις σε νησιά που είναι αποστρατικοποιημένα σύμφωνα με διεθνείς συνθήκες ή βρίσκονται σε καθεστώς αμφισβήτησης.
Να συνεχίσει να διατηρεί τον διαχωρισμό των 3 ν.μ. όταν αναχαιτίζει τα τουρκικά αεροσκάφη
Συμφωνία για άοπλες πτήσεις ελληνικών μαχητικών
        Η ελληνική πλευρά να αποφύγει απαντήσεις «σκληρής υφής» όπως η ανάπτυξη φρεγατών στην θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου
Η ελληνική πλευρά να αποσιωπήσει και να «βάλει στο ράφι» τις αιτήσεις στην Interpol ή σε άλλους διεθνείς δικαστικούς φορείς την έκδοση πιλότου της τουρκικής Αεροπορίας σε περίπτωση που αυτός καταδικαστεί για τον θάνατο από ατύχημα Έλληνα πιλότου".
       Από τα παραπάνω το μόνο που δεν έγινε αποδεκτό από την ελληνική πλευρά είναι η πτήσεις άοπλων μαχητικών και αυτό γιατί δεν συμφώνησε ούτε η τουρκική πλευρά και η εκλογή του Μουφτή από την μειονότητα που ελέγχεται κατά ένα μέρος από το προξενείο της Κομοτηνής! Το defencenet.gr, είναι το πρώτο μέσο που είχε δημοσιεύσει από το 2009 ότι έχουν παύσει ουσιαστικά οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο και ότι πρακτικά έχουμε περιέλθει σε ένα καθεστώς τυπικών "αναγνωρίσεων".
       Τώρα που αποκαλύπτονται τα παραπάνω θα πρέπει να δοθούν και οι κατάληλες εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τη νυν και την προηγούμενη...
Γιατί η υιοθέτηση των θέσεων των ΗΠΑ ξεκίνησε σταδιακά από την προηγούμενη κυβερνήση και συνολικά με εξαίρεση δύο σημείων από τη νυν κυβέρνηση και πολιτική ηγεία του ΥΠΕΘΑ.

ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Η Βουλή των Ελλήνων


ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


'Αρθρο 120
MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές Τελικές και Μεταβατικές Διατάξεις
TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»


Ο Γέρων Παϊσιος μιλά σε προσκυνητές


"Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν ".
(Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)


Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι' αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας.

Ο Γέροντας απάντησε : "-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά".
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

"-Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και 
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.Τους αφήνει πρώτα 
να ρεζιλευτούν".

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙCIOC