Blogger Widgets

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ




Η
 Ελλάς τελεί πλέον υπό οικονομική κατοχή και τυχόν υπερψήφιση του «μεσοπρόθεσμου» θα αποτελέσει τυπική «ταφόπλακα» για το μέλλον της χώρας. Οι δανειστές προτιμούν να στίβουν λίγο λίγο τη  χώρα και στο τέλος να πάρουν και τα υποθηκευμένα. Πλήρης υποδούλωση και εξάρτηση από τις ορέξεις των τραπεζιτών που προσπαθούν να διασφαλίσουν τα κέρδη τους, και επιπροσθέτως να παίζεται η χρεοκοπία της χώρας σε στοίχημα μεταξύ εκείνων που ποντάρουν σε αυτή με τα ομόλογα χρεοκοπίας και σε εκείνους που θέλουν να εισπράττουν από το συνεχή δανεισμό.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για Κυβέρνηση εκεί θα πρέπει να σφίξουμε τα δόντια. Χωρίς ίχνος συνέπειας, πατριωτισμού, αλληλεγγύης προς το λαό, με συκοφαντίες κατά των ίδιων των πολιτών στο εξωτερικό, με συνεχείς εξαπατήσεις των δεσμεύσεών τους, με εξωτερική πολιτική που έχει ξεπεράσει τα όρια του ραγιαδισμού, με οικονομικά μέτρα δήθεν να μειωθεί το έλλειμμα ενώ στην πραγματικότητα στενάζει η πραγματική οικονομία και σταμάτησαν τα έσοδα προς το Κράτος , με περικοπές σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες, με φαρισαϊκές δηλώσεις του τύπου «αυτή η Κυβέρνηση σηκώνει το βάρος» ενώ ο λαός είναι αυτός που πληρώνει μονίμως το «μάρμαρο».

Η χώρα πάσχει από μια μεταμορφωμένη δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των λίγων ή όποιων έχουν την εξουσία.

Χωρίς φόβο Θεού οι Κυβερνώντες παίζουν με την τύχη ενός γένους και το χειρότερο είναι ότι  τα φυσικά αναχώματα που έχει ο λαός μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα δηλαδή εκκλησία, γλώσσα, πολιτισμό και παράδοση, έχουν χτυπηθεί καίρια αφού πρώτα βρέθηκε πρόσφορο έδαφος από εμάς τους ιδίους για να εκδηλωθούν αυτές οι επιθέσεις.

Οι περιστάσεις απαιτούν υπεύθυνη στάση από όλους.  

Οι αγανάκτηση είναι  μια μορφή διαμαρτυρίας αλλά τα γεγονότα αλλάζουν με επαναστάσεις.  
Η επανάσταση  που έγινε πριν από 200 περίπου χρόνια για να  απαλλαχθούμε από τον τουρκικό ζυγό είχε όραμα, σχέδιο και στόχο και ένα τελικό παρονομαστή.
Την Πίστη στο Θεό.

Τώρα τι υπάρχει ;


K.B