Blogger Widgets

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Προχωρούν σε δαιμονοποίηση της Ελλάδας, για να υλοποιήσουν την εξολόθρευσή της


       Η μέθοδος που ακολουθείται αυτή τη στιγμή απέναντι στην Ελλάδα, μέσω των Γερμανικών ΜΜΕ, είναι δοκιμασμένη και την έχουμε κατ’ επανάληψη παρατηρήσει να εφαρμόζεται από τις «μεγάλες δυνάμεις» απέναντι σε χώρες που έχουν μπει στο στόχαστρό τους και επίκειται η καταστροφή τους. Η δημιουργία εντυπώσεων, η δημιουργία ενός «δαιμονικού εχθρού», αποτελεί το άλλοθι των ισχυρών απέναντι στους λαούς των κρατών που (υποτίθεται) ότι εκπροσωπούν.


           Την έκδηλη ανησυχία της Γερμανίας για την ενδεχόμενη έξαρση αντιγερμανικών αισθημάτων στην Ελλάδα ως απόρροια της στάσης της Γερμανικής κυβέρνησης στην κρίση χρέους της Ελλάδας, καταγράφει μερίδα του γερμανικού Τύπου.   
Τόσο το περιοδικό “Der Spiegel”, όσο και η εφημερίδα “Die Welt” εστιάζουν στον ψυχολογικό αντίκτυπο που ενδέχεται να έχουν τα συνθήματα και τα πανό με αντιγερμανικούς χαρακτηρισμούς στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων Ελλήνων και τα οποία κάποιες φορές αγγίζουν... τα όρια της υπερβολής, όσο και σε καθαρά… πρακτικό επίπεδο, καθώς το 2010, την χρονιά που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα και κορυφώθηκαν τα προκλητικά δημοσιεύματα των γερμανικών tabloid., οι εξαγωγές της Γερμανίας στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10%.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της γερμανικής στατιστικής αρχής που επικαλείται η εφημερίδα “Die Welt”, το 2010 οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα άγγιξαν τα 5, 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσό μειωμένο κατά 10,2% σε σχέση με το 2009. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η Ελλάδα, η οποία δεν αποτελεί αγορά ιδιαίτερης σημασίας για τη Γερμανία καθώς αγγίζει το 6% στο συνολικό ποσοστό εξαγωγών της,, είναι η μόνη χώρα της Ένωσης όπου καταγράφεται μείωση των εισαγωγών από τη Γερμανία, καθώς η Ομοσπονδία σημείωσε αύξηση στις εξαγωγές της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά 15,5% το 2010. 

Την ίδια στιγμή η εισαγωγές ελληνικών προϊόντων από τη Γερμανία, κυρίως φαρμακευτικών προϊόντων, ειδών ένδυσης και φρούτων αυξήθηκαν κατά 13,4%.Παράλληλα το περιοδικό “Der Spiegel” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση συνέντευξη του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη, όπου οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, με φόντο ένα πανό μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο όπου αναγράφεται η φράση «Ναζί – Ναζί, Μέρκελ, Σαρκοζί» αναρωτιούνται για το ενδεχόμενο έξαρσης του αντιγερμανισμού στην Ελλάδα.
 Ο κ. Μάρκαρης απαντώντας σε ερωτήσεις των Γερμανών δημοσιογράφων δηλώνει πως τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα αποτελούν την έκφραση μιας μικρής μειονοψηφίας, η οποία προσπαθεί να περάσει θεωρίες συνομωσίας ως το αίτιο της ελληνικής κρίσης, παρόλο που αυτή είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνο της ελληνικής πολιτικής.

           Το «έργο» αυτό το είδαμε στο παρελθόν και στην πρώην Γιουγκοσλαβία, με τους «δαίμονες» Σέρβους… βέβαια είχαν ήδη καταστρωθεί τα σχέδια της ΝΑΤΟϊκής (φυσικά και Ευρωπαϊκής) επίθεσης… Το σχέδιο της δαιμονοποίησης το είδαμε στο Ιράκ, αργότερα στο Αφγανιστάν, στο Ιράν, στην Λιβύη (η αναφορά γίνεται μόνο στο πρόσφατο παρελθόν, το οποίο είναι αποτυπωμένο στην μνήμη όλων)… Το άλλοθι των δολοφόνων λειτούργησε πάντα στην εντέλεια…

        Στην περίπτωσή μας, όμως, δηλαδή στην εκκίνηση «δαιμονοποίησης» της κακιάς Ελλάδας που επιτίθεται στην καλή Γερμανία, έχει τελείως διαφορετική στόχευση, αν και θα υπάρξει το ίδιο καταληκτικό αποτέλεσμα. Οι «τεμπέληδες Έλληνες» (αυτήν την «κατηγορία» την οφείλουμε στις συκοφαντίες του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος πριν και αφού έγινε πρωθυπουργός, γύριζε τον πλανήτη συκοφαντώντας τους Έλληνες ως τεμπέληδες, ασχέτως των πραγματικών στοιχείων) προσπαθούν να κάνουν κακό στην καλή Γερμανία που διαθέτει τα κεφάλαιά της για να στηρίξει την Ελληνική οικονομία. Οι κακοί Έλληνες, οι αγνώμονες Έλληνες, τολμούν να μισούν τους Γερμανούς πολίτες που πληρώνουν φόρους, προκειμένου να στηρίξουν την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη!!! Οι επαίσχυντοι Έλληνες, που ζώντας σπάταλα (και όχι σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα) κατάφεραν να χρεωθούν υπερβολικά, κάνοντας το όμορφο οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κινδυνεύει… Αυτοί, τα λαμόγια οι Έλληνες, που αντί να ευχαριστήσουν τον Γερμανικό λαό, τολμούν να αναφέρουν ότι το Γερμανικό κράτος τους χρωστάει υπέρογκα ποσά (κάπου 200 δισ. ευρώ)…! 

         Και η δαιμονοποίηση καλά κρατεί…Γιατί όμως, τώρα, τα Γερμανικά ΜΜΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία καθαρά στρατιωτικού τύπου ψυχολογική επιχείρηση κατά της Ελλάδας; Το βέβαιο είναι πως αυτό δεν γίνεται στην τύχη. Εξάλλου, σύσσωμος (σχεδόν) ο Γερμανικός Τύπος, έχει εξαπολύσει συκοφαντική επίθεση κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Κι επειδή η επανάληψη ενός γεγονότος αποτελεί τεκμήριο ακολουθούμενου σχεδίου, είμαστε απολύτως βέβαιοι πως τα Γερμανικά ΜΜΕ (κυρίως έντυπα) έχουν αρχίσει την ψυχολογική προετοιμασία για μία σειρά πιθανότατων εξελίξεων μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πνέει τα λοίσθια και επείγεται η εύρεση του κατάλληλου θύματος, στο οποίο θα φορτωθεί η αποτυχία τόσο στον πολιτικό, όσο και στον οικονομικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση ενός σχεδίου που τελικά αποσκοπούσε στον πλουτισμό τραπεζών και συγκεκριμένων (κυρίως Γερμανικών) εταιρειών… Για να αποδεχθεί ο Γερμανός πολίτης την καταλήστευσή του, πρέπει να εμφανισθεί κι ένα βολικό θύμα, το οποίο ανήμπορο θα φορτωθεί τον ρόλο του ληστή… Και η περίπτωση της Ελλάδας είναι υπερβολικά βολική, για κάτι τέτοιο!
          Τώρα, που έχει αποδειχθεί πως ο ευρωπαϊκός βοράς έστησε μία «καλή μηχανή» για να εισπράξει τον πλούτο των νοτιο-ευρωπαϊκών χωρών, τώρα που η δεύτερη (και πολύ μεγαλύτερη) οικονομική κρίση πλησιάζει, τώρα που έχουν γεμίσει τα ταμεία της Γερμανίας (και κυρίως των τραπεζιτών και των βιομηχάνων), ήρθε η στιγμή για την Γερμανία να αποχωρήσει, χωρίς φυσικά να βάλει το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα προβλήματα που η δική της –κυρίως- αδιάλλακτη πολιτική γέννησε στην Ευρώπη. Και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, με την Γερμανία να ρίχνει τις ευθύνες αλλού και να αποχωρεί με γεμάτες τις τσέπες και ψηλά το κεφάλι από την καταρραίουσα Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα είναι το υπέροχο θύμα, στο οποίο μπορεί να υλοποιηθεί οποιαδήποτε ανήθικη επίθεση, χωρίς να υπάρξει η ελάχιστη αντίδραση. Κι αυτό, επειδή το παρελθόν του παρόντος Ελληνικού πολιτικού συστήματος δεν επιτρέπει καμία απολύτως σύγκρουση (ιδιαίτερα με την Γερμανία), αφού οι επιτιθέμενοι έχουν στα χέρια τους σωρεία αποδείξεων σχετικά με το ποιοι είναι εκείνοι που τα «έφαγαν»…
         Εκ του ασφαλούς, λοιπόν, πραγματοποιείται σήμερα μία ανήθικη-τρομοκρατική επίθεση κατά του συνόλου του Ελληνικού λαού (βλέπετε δεν υπάρχει κανένας εκφραστής και υπερασπιστής των Ελλήνων και αυτό αποδεικνύεται με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα εντός και εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου), ο οποίος αφού δαιμονοποιηθεί στο σύνολο σχεδόν των Γερμανών πολιτών, θα έχει μετατραπεί σε έναν ανήθικο λαό που γνωρίζει την τιμωρία, παρά τις προσπάθειες της Γερμανικής πολιτικής ηγεσίας να τον διασώσει!!!Σήμερα ο βομβαρδισμός των Γερμανικών ΜΜΕ δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα από την επίθεση των προγόνων των Γερμανών πολιτών. Δημιουργεί ένα τρομακτικό άλλοθι, που αγγίζει τα όρια της σχεδιασμένης δολοφονίας- εξόντωσης των «κακών» Ελλήνων, που τολμούν να πραγματοποιήσουν «αντίποινα» κατά των καλών Γερμανών…! Φυσικά, τα φασίζοντα Γερμανικά ΜΜΕ ξεχνούν να αναφερθούν στα ληστρικά επιτόκια που έχουν επιβληθεί να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες στους Ευρωπαίους ετέρους τους, ξεχνούν να αναφερθούν στην υλοποιηθείσα και συμπεφωνημένη καταλήστευση των Ελληνικών ταμείων που έγινε με συμφωνία Γερμανικών εταιρειών και Ελλήνων πολιτικών (και όχι πολιτών), ξεχνούν να αναφερθούν σε πραγματικά στοιχεία που αναφέρουν τους Έλληνες ως τους περισσότερο εργαζόμενους στην Ευρώπη και με τους χαμηλότερους μισθούς, ξεχνούν επίσης τα στοχευμένα και καθοδηγούμενα ΜΜΕ της Γερμανίας να αναφερθούν στον εφαρμοζόμενο και ατιμώρητο φασισμό των διεθνών τραπεζών, ξεχνούν να αναφερθούν στην πρόστυχη και φασίζουσα πολιτική παρέμβαση που γίνεται στην Ελλάδα από τους "δανειστές" και "ετέρους" της Ευρωπαίους, ξεχνούν… ξεχνούν… ξεχνούν…
          Η Ελλάδα έχει γίνει σαφέστατα στόχος. Και, δυστυχώς, σε έναν πόλεμο χωρίς όπλα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή, η πατρίδα μας έχει την μεγάλη ατυχία να έχει ως στρατάρχη έναν ανίκανο, ψεύτη και εν πολλοίς «στημένο» πρωθυπουργό… Γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί την ιστορική συγκυρία και προσπαθούν να κινηθούν κατάλληλα ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα πολιτική, οικονομικά και ηθικά κέρδη απέναντι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αλλά κυρίως απέναντι στους ανυποψίαστους Γερμανούς πολίτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, πως το Ράιχ (τέταρτο) έχει επιστρέψει και πως οι ίδιοι ως λαός ενοχοποιούνται για την στήριξη αδίστακτων πολιτικών που δεν διστάζουν να επιτεθούν απέναντι σε λαούς προκειμένου να καλύψουν τα δικά τους εγκλήματα, που επαναλαμβάνονται ιστορικά…
        H Γερμανία προετοιμάζει την έξοδό της από την Ευρώπη. Και αυτό θα το κάνει πατώντας στο "πτώμα" της Ελλάδας