Blogger Widgets

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εθνική Aπαλλοτρίωση

Την ύστατη ώρα που το Ελληνικό Κοινοβούλιο υπερψηφίζει την ταφόπλακα των Ελλήνων, θα πρέπει να γνωρίζουν οι βουλευτές ότι η απαλλοτρίωση κρατικής περιουσίας δεν μπορεί να ανακτηθεί εκ των υστέρων. Η δέσμευση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη, γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.


Δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η αφέλεια των Ελλήνων πολιτικών ώστε να πιστεύουν ότι διασώζεται έτσι η χώρα. Αν η πεποίθησή τους είναι αυτή τότε μιλάμε για ανικανότητα και παντελή έλλειψη διακυβέρνησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για εσκεμμένη μειοδοσία έναντι του λαού και του συντάγματος.


Προφανώς οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας ένα σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή, μας οδήγησαν με δεμένα τα μάτια στο χείλος του γκρεμού και στην άκρη αφαίρεσαν το μαντήλι από τα μάτια. Έτσι αναπόφευκτα η χώρα αντικρύζει το χαμό μπροστά της. Καμία δέσμευση ότι η χώρα θα αποφύγει την επίσημη χρεοκοπία μιας και είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι.


Το θέμα είναι ότι κάθε είδους κοινωνική και ηθική χρεοκοπία πληρώνεται τώρα με την οικονομική κρίση σαν αποτέλεσμα των πρώτων. Φως δεν φαίνεται προς το παρόν και ίσως είμαστε ακόμα στην αρχή του λαβύρινθου. 


Οι πατριδοκάπηλοι ας γνωρίζουν ότι ο γολγοθάς τον οποίο μας έβαλαν να ανεβούμε έχει σταύρωση, θάνατο αλλά στο τέλος ανάσταση. Ο ελληνικός λαός διαπαιδαγωγείται από τις δοκιμασίες  και θα επανέλθει με γερές βάσεις. Το πικρό ποτήρι θα το πιούμε αν είναι θέλημα Θεού και θα εξέλθουμε της αβύσσου.


Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πάσα κατάσταση είναι κατά παραχώρηση Θεού και εκεί πρέπει ειλικρινώς να προστρέξουμε.


Θαρσείτε...γιατί όπως είπε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης " ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω"