Blogger Widgets

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ "Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί."

Νέα μέτρα κατά του Ελληνικού λαού έρχονται να επιβεβαιώσουν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τον Γέροντα Παϊσιο που είπαν 

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
"Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως..."
"Θα σας ρίξουν παρά πολύ· θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν"



 ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ
"Ο κόσμος μοιάζει σήμερα , σαν μια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος , με πολλές βαλβίδες ! Θα σκάσει εδώ , θα σκάσει εκεί . Προσεύχεσθε μη γίνει μ΄εμάς η αρχή


Ο Θεός δε θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράγματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί (τους πολιτικούς) και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί."







ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
11 ΔΕΚΟ και οργανισμοί κλείνουν - Απολύονται 7.000 υπάλληλοι







01-06-2011 19:32:56





Περισσότεροι από 7.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρόεκτια να απολυθούν μέχρι το Δεκέμβριο από 75 ΔΕΚΟ που είτε θα συγχωνευθούν είτε θα κλείσουν. Από αυτές τις ΔΕΚ0 ελάχιστοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους και χιλιάδες, όπως έχουν κατά καιρούς αναφέρουν και στελέχη της κυβέρνησης, θα οδηγηθούν σε απόλυση. 
ΌΛα αυτά προκειμένου να εξοικονομήσει η κυβέρνηση τουλάχιστον 2,7 δισ. για τη μείωση του ελλείμματος  όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρός της Θ.Πάγκαλος μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής για τις αποκρατικοποιήσεις.
Από τον Οκτώβριο πρόκειται να μπει σε εφαρμογή το τρίτο κύμα συγχωνεύσεων ή καταργήσεων, που δε θα αφορά στις ΔΕΚΟ αλλά σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου ή Ανώνυμες Εταιρίες του Δημοσίου. Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, θα προκύψει όφελος 650 εκατ. ευρώ, ενώ δεν θα δίδονται και τα 2,7 δισ. ευρώ των ετήσιων επιχορηγήσεων, τα οποία θα εγγραφούν στον προϋπολογισμό του 2012.
Οι υπάλληλοι των 75 φορέων θα περάσουν από αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ για να αποφασιστεί αν θα παραμείνουν στους νέους οργανισμούς που θα δημιουργηθούν ή θα μεταταγούν σε άλλους.
Μεταξύ των οργανισμών που πρόκειται να συγχωνευθούν είναι οι:
ΕΡΤ
Κτηματική Εταιρία Δημοσίου
Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα
Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού
Δημόσια Επιχείρηση Νοσοκομείων
Θέμις Κατασκευαστική (η εταιρία που κατασκευάζει τα δικαστήρια)
ΕΟΜΜΕΧ
Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας
Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας
ΟΣΚ
ΙΓΜΕ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr