Blogger Widgets

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πάμε για την τελική πόλωση


Ένα βήμα πριν το τέλος ως πρωθυπουργός
Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Ο κύβος ερρίφθη! Από εδώ και πέρα με κάθε τρόπο η αντιπολίτευση, η κοινωνία, τα επαγγελματικά σωματεία και οι εθνικές δυνάμεις του τόπου, με περισσότερο η λιγότερο συγκροτημένο τρόπο θα πρέπει να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση των δοσιλόγων και την χώρα σε εκλογές.

Απουσία πρωθυπουργού
Στην παρούσα φάση ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει στην ουσία παραιτηθεί της εξουσίας του ,αυτό διαφαίνεται από την απουσία του και την αφωνία του, αλλά πολύ περισσότερο από την αμηχανία του. Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είναι γνωστό ότι προσωπικά πιστεύει ότι η χώρα ήδη έπρεπε να βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.
Το υπουργικό συμβούλιο βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυντονισμού και η Διοίκηση σε κατάσταση πλήρους αποδόμησης. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της πλειοψηφίας δεν ερωτάται για τα μέτρα που λαμβάνονται και δεν πρόκειται μάλλον να ζητηθεί ούτε καν η ψήφος της, στην λογική ότι αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο και το πνεύμα του Μεσοπρόθεσμου, που έχει ήδη από το καλοκαίρι ψηφισθεί.
Κατάλυση του Συντάγματος
Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώνονται είναι σε ευθεία σύγκρουση με το Σύνταγμα και την ελληνική νομοθεσία, ενώ είναι ήδη γνωστόν ότι η κυβέρνηση ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στα Διοικητικά Δικαστήρια, να μην δικαιώνουν τις προσφυγές πολιτών κατά των μέτρων που ανακοινώνονται.
Αναταραχή σε Στρατό και Αστυνομία
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και τα Σώματα Ασφαλείας βρίσκονται σε μεγάλο αναβρασμό ενώ προετοιμάζονται πορείες ενστόλων διαδοχικές, όπως επίσης αποστράτων και εφέδρων.Αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο έντονων αναταράξεων με την Τουρκίασε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, με την εγκληματικότητα στο εσωτερικό της Ελλάδος να καλπάζει εξαιτίας της ύφεσης, της ανεργίας και των λαθρομεταναστών. Την ίδια στιγμή δεν γίνονται πιστευτές οι διαβεβαιώσεις του ελληνικού Υπουργείου Αμύνης για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ από το υπουργείο εσωτερικής Ασφαλείας, ανακοινώνονται σειρά από συγχωνεύσεις ή κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων σε επίμαχες περιοχές με τεράστια προβλήματα ασφάλειας, εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.
Έκπτωτος ο Παπούλιας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει στην ουσία αυτοκαταργηθεί, υπογράφοντας οτιδήποτε του βάζουν μπροστά του οι «δυνάμεις» κατοχής που ασκούν την διακυβέρνηση, μέσω τρόικας. Δεν υπερασπίζεται το Σύνταγμα και τους Νόμους, αποδέχεται να παρακάμπτει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και με Προεδρικά Διατάγματα, να κάνει νόμους του κράτους τις εντολές του Βερολίνου και των δυνάμεων που αυτοανακηρύχθηκαν σε Ύπατη Αρμοστεία, μετατρέποντας την Ελλάδα σε κράτος υπό ξένη κυριαρχία, καταστρατηγώντας κάθε έννοια και βάση ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Επίσης ο κ. Παπούλιας, ο ανώτατος άρχων , σύμφωνα με την παρούσα εκδοχή του Πολιτεύματος της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακολουθεί αμίλητος και ωσεί απών την λεηλασία της Ελλάδος και των Ελλήνων, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Δεν συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών, ζητώντας από τα κόμματα εκλογές, λόγω δυσαρμονίας της κυβερνητικής πολιτικής με το δημόσιο αίσθημα, ούτε παραιτείται, αναλαμβάνοντας την ιστορική ευθύνη που του αναλογεί και προκαλώντας έτσι ο ίδιος εκλογές και αποκατάσταση της δημοκρατικής και κοινοβουλευτικής τάξης.
Τα «μαύρα κονδύλια» του ΔΝΤ
Τα ΜΜΕ και ο τύπος στην πλειοψηφία του και ειδικά στην καθεστωτική διάταξη του, βρίσκεται σε καθεστώς (αυτό)λογοκρισίας, εξαιτίας του ελέγχου στη βάση δανείων, που του ασκούν οι τράπεζες αλλά και των «μαύρων κονδυλίων» του ΔΝΤ, που δεν γνωρίζουμε σε ποιους και με ποια λογική διατίθενται από την διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διάθεση τους και την οποία γνωρίζουμε.
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση
Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Α. Σαμαράς, τοποθετήθηκε από τη ΔΕΘ, πολιτικά, ως όφειλε. Ζήτησε εκλογές, απέκλεισε τα ενδεχόμενα προεκλογικών ή μετεκλογικών κυβερνητικών συνασπισμών και υπερασπίσθηκε τις «καθαρές λύσεις», εφόσον του ζητηθεί από τον Λαό, μετά από εκλογές να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Μάλιστα εγγυήθηκε προσωπικά, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν, η κυβέρνηση που θα διορίσει, να μην αποτελείται από πρόσωπα ενδοκομματικού συσχετισμού, αλλά ευρύτερης αξιολόγησης και εκτός Κοινοβουλίου.
Η απονομιμοποίηση
Κρίσιμο ζήτημα επιπλέον απονομιμοποίησης της εξουσίας των κυβερνήσεων Παπανδρέου είναι οι αποκαλύψεις από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία για το «φούσκωμα» του ελλείμματος το 2009, κατ’ εντολή του Βερολίνου αλλά και η αδυναμία να υπάρξει οποιαδήποτε εγγύηση, ότι τα συνεχή έκτακτα μέτρα οδηγούν σε αποκλιμάκωση του δημοσίου χρέους και των ελλειμμάτων. Το αντίθετο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κομισιόν και του ΔΝΤ, το 2012 το χρέος θα εκτοξευθεί, παρά την λεηλασία των εισοδημάτων και των περιουσιών των Ελλήνων στο 190%, φθάνοντας το 2015 στο 165%, την ώρα που το 2009, όταν άρχισε τους χειρισμούς της η κυβέρνηση των δοσιλόγων υπό τον Παπανδρέου, παρά τις σπατάλες και την ανευθυνότητα των κυβερνήσεων Καραμανλή, βρισκόταν στο 120%.
Γερμανική κατάληψη της εξουσίας
Είναι ήδη ευρύτατα γνωστό ότι από τον Οκτώβριο του 2011, σε ελάχιστες μέρες δηλαδή , θα επιβληθεί και επίσημα η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τις δυνάμεις εξουσίας της Γερμανίας και σε ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι το 2013, θα έχει επιβληθεί και συμβατικά στο επίπεδο των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, το καθεστώς ξένης κατοχής, με την Ελλάδα υπερδανεισμένη και όμηρο της ξένης κυριαρχίας, να μην μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να ανακτήσει στο ορατό μέλλον την εθνική της κυριαρχία και ανεξαρτησία.
Φήμες πραξικοπήματος
Φήμες σε δημοσιογραφικά γραφεία και στα «πίσω δωμάτια» των πρεσβειών μιλούν για το ενδεχόμενο πραξικοπήματος μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτά θα μπορούσαν να συμβούν σε άλλες εποχές και ο κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους με ελληνικές σημαίες, υποδεχόμενος την παρέμβαση του Στρατού και ζητώντας «κάθαρση» της πολιτικής και των πολιτικών. Σήμερα όμως η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από εκτροπή της. Η Ελλάδα κινδυνεύει από τις δυνάμεις κατοχής του Βερολίνου και την «συμμαχία των προθύμων» στο εσωτερικό της, που κάνουν πράξη με Μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, την δήμευση των περιουσιών μας, την εξαθλίωση και τον αφανισμό μας από τους εγκληματίες του Διστόμου, τα «γεράκια» και τα «κοράκια» της Ευρώπης , από τους «γύπες» της Τράπεζας του Ευρώ και φυσικά τους «κουκουλοφόρους» του νέου εθνικού δοσιλογισμού, του νεοφιλελεύθερου Σοσιαλισμού και Ενσωμάτωσης.
Η ρήξη και η εξέγερση
Σήμερα οι πολίτες θα πρέπει να βγουν στους δρόμους με τις σημαίες της Πατρίδας και να ανατρέψουν στην πράξη την παράνομη και ξενόδουλη κυβέρνηση Παπανδρέου, να καταλάβουν τα κυβερνητικά κτίρια, τους δημόσιους οργανισμούς, τις Νομαρχίες και τις Περιφέρειες σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα νοσοκομεία, τα αστυνομικά τμήματα , την δημόσια ραδιοφωνία και Τηλεόραση, τα αεροδρόμια, χωρίς να τα κάψουν ή να τα καταστρέψουν (είναι τα δικά μας κτίρια, τα δικά μας νοσοκομεία, η δική μας Αστυνομία) και να αναγκάσουν το έκπτωτο πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και νέα λαϊκή εντολή.

Ζητώντας ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, από την επόμενη, ελληνική, κυβέρνηση και δέσμευση υπεράσπισης της δημόσιας και των ιδιωτικών περιουσιών των Ελλήνων, στο μεσοδιάστημα.




newscode.gr