Blogger Widgets

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αργεντινή είναι περήφανη και πρότυπο ανάπτυξης κ.Ε.Βενιζέλο...

«Παλεύουμε για να μην γίνουμε Αργεντινή" δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει και πάλι τους πολίτες, μετά τα μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης και διάλυσης κοινωνίας και κράτους που ανακοίνωσε χθες.

Καταρχάς καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά σε μια υπηρεσία της αρμοδιότητός του, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο από σήμερα το πρωί "κατέβασε ρολά" και δεν λειτουργεί λόγω των απολύσεων που γίνονται.

Δεύτερον, καλή η τρομολαγνεία, αλλά... μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή: Ακόμα και αυτή κράτησε ψηλά την εθνική της υπερηφάνεια, πέρασε δύσκολα τον πρώτο καιρό, αλλά σηκώθηκε στα πόδια της, έβαλε αυτή στους πιστωτές της τους όρους της, σήμερα έχει ανάπτυξη +6,5% και τρία χρόνια μετά είχε εγκαταλείψει τον εφιάλτη με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η Ελλάδα, ούτε σε 15 χρόνια δεν θα σηκώσει κεφάλι με αυτά που μας επιβάλλει η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος, καθαρά και μόνο για να πληρωθούν οι ξένες τράπεζες που άπληστα δάνειζαν την Ελλάδα, και την οικονομική ελίτ.

Τι θα γίνει αν δεν πάρουμε την περίφημη 6η δόση; Δεν θα πάρουμε ούτε τις υπόλοιπες και θα πτωχεύσουμε; Ε, και;

Αρνείται κανείς ότι έχουμε πτωχεύσει τώρα; Απλά μας έχουν βάλει σε μία μέγγενη και μας σφίγγουν για να κάνουν τα κόκκαλά μας λάδι. Όπως έκαναν οι Γερμανοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β' Π.Π..

Ας χρησιμοποιήσουμε το χρήμα που δεν θα πληρωθεί από την στάση πληρωμών για εσωτερική ανάπτυξη της οικονομίας.

Χίλιες φορές προτιμότερη η πτώχευση του κράτους (αστεία πράγματα - τα κράτη, ειδικά σαν την Ελλάδα δεν πτωχεύουν. Το μαγαζί είναι γωνία και θέλουν όλοι να έχουν λόγο εδώ. Οι πολιτικοί μας έχουν πτωχεύσει), παρά πτώχευση του Έθνους και των πολιτών. Χίλιες φορές "εκτός αγορών" και με δικό μας νόμισμα, παρά αυτός ο αργός θάνατος του Έθνους και η αποδόμηση της κοινωνίας.

Στην πραγματικότητα, οι μόνοι που κινδυνεύουν με οριστική πτώχευση είναι η πολιτική ελίτ που θα ξεθεμελιωθεί και τώρα απλά ατενίζει την Ελλάδα στο νεκροκρέβατο, όπως στη φωτό που δημοσιεύουμε. Αλλά η κατεδάφιση της ελληνικής πολιτικής ελίτ δεν είναι κάτι αρνητικό. Είναι ευλογία Θεού...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr