Blogger Widgets

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μια τεράστια οικονομική κομπίνα το δημοψήφισμα; - Έρευνα από ΕΕ

Βαριές κατηγορίες για αξιόποινα χρηματιστηριακά και νομισματικά παιχνίδια με επίκεντρο την εξαγγελία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου για δημοψήφισμα υπανίσσονται αξιωματούχοι Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιβεβαιώνοντας τον σχετικό προβληματισμό που έχει διατυπώσει το defencenet.gr.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από τις Βρυξέλλες
"Διαπιστώσαμε ότι έχουν γίνει πράξεις που συνιστούν βαριά αδικήματα. Υπήρχε εσωτερική πληροφόρησης για τις προθέσεις ανωτάτων αξιωματούχων της Ελλάδας και έχει πληγεί η ελληνική οικονομία από αυτές τις κινήσεις".

Η εικόνα που υπάρχει αναφέρεται σε συγκεκριμένες κινήσεις στην αγορά παραγώγων και νομισμάτων τις παραμονές τς εξαγγελίας Παπανδρέου. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει έρευνα, αφού όπως δηλώνεται αρμοδίως"Κάποιοι ήξεραν. Ήξεραν και ποντάρισαν εκ του ασφαλούς και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι".

Ο βουλευτής της Ν.Δ.Π.Καμμένος που έχει θέσει θέμα κερδοσκοπικών παιγνίων από την οικογένεια του μέχρι σήμερα πρωθυπουργού, όταν του θέσαμε το θέμα δήλωσε πως "Eδώ και δύο χρόνια έχω καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία στην Βουλή και έχω ζητήσει την διερεύνησή τους. Δυστυχώς οι σχετικές επερωτήσεις δεν κατέστη δυνατόν να συζητηθούν ακόμα. Είναι καιρός πλέον να υπάρξει σοβαρή έρευνα, παράλληλα με την έρευνα της Ε.Ε.".

Σημειώνουμε ότι τις ίδιες πληροφορίες δημοσιεύει και το capital.gr.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr