Blogger Widgets

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Θα σας επιβάλλουν μεγάλους και δυσβάσταχτους φόρους αλλά δεν θα προφθάσουν"

Aν μη τι άλλο οι δυσκολίες θα ενώσουν τους Έλληνες
Νέα μέτρα εξαθλίωσης των πολιτών από τραπεζίτες-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ

Νέα εισπρακτικά φορολογικά μέτρα για το 2012 και ακόμα... νεότερα το πρώτο τρίμηνο του 2012 για τα έτη 2013-2014 προβλέπει η ατζέντα της κυβέρνησης τραπεζιτών που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Ν.Δ.

Καταρχάς, δεδομένες θεωρούνται οι αποφάσεις για να εφαρμοστεί το λουκέτο - συγχώνευση - συρρίκνωση σε συγκεκριμένες μεγάλες και μικρότερες ΔΕΚΟ και φορείς του δημοσίου που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του Αυγούστου.*

Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στους επόμενους 14 μήνες, θα πρέπει να εισπραχθούν 20 διαφορετικοί φόροι, τέλη και εισφορές, που οι πολίτες θα καταβάλλουν σε 47 διαφορετικές πληρωμές. Δηλαδή, σε κάθε μήνα αντιστοιχούν μεσοσταθμικά τουλάχιστον 3,3 φοροαφαιμάξεις

Έτσι, τις επόμενες ημέρες οι ΛΑΟΣ και Ν.Δ. (δεν αναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν δεδομένο) προωθούν τα εξής μέτρα εξαθλίωσης των πολιτών, υποχρεώνοντας στην ουσία μισθωτούς και συνταξιούχους να πληρώνουν έως και πέντε χαράτσια ανά μήνα μέχρι και το Δεκέμβριο του 2012:




-Ανακοίνωση –και με προσωπικό γράμμα– των εργαζομένων που εφεδραπολύονται. Καμία αντίδραση της Ν.Δ. που έλεγε ότι "Θα μείνουν στην υπηρεσία όταν έρθει στην κυβέρνηση".

- Ειδικότερα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Παπαδήμου θα πρέπει να ολοκληρώσει μέχρι το Φεβρουάριο του 2012 την είσπραξη της εισφοράς αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2010, του τέλους επιτηδεύματος του 2010 και της εισφοράς για αυτοκίνητα πολυτελείας, πισίνες και σκάφη.

- Παράλληλα, μέχρι το Φεβρουάριο 2012 θα πρέπει να εισπραχθεί μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ η εισφορά ακινήτων για το 2011, ενώ θα ακολουθήσει και το ίδιο χαράτσι για το 2012. Από τις αρχές Ιανουαρίου 2012 θα υπάρξει και νέα αύξηση της παρακράτησης φόρου λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας.

- Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012 θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πληρωμή του ΕΤΑΚ έτους 2009 (!), η καταβολή του ΦΜΑΠ έτους 2010, η καταβολή του ΦΑΠ 2011 και εν συνεχεία η πληρωμή του ΦΑΠ έτους 2012.

- Έσοδα τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία και από την αύξηση των τελών κυκλοφορίας στα Ι.Χ, που το 2012 δεν αποκλείεται να αυξηθούν περαιτέρω από το 10% της φετινής αναπροσαρμογής.

- Στο τέλος του 2012, υπάρχει η μεγάλη επιβάρυνση από την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και θα ακολουθήσουν αναπροσαρμογές στις τιμές του φυσικού αερίου.

Στα νέα εισπρακτικά μέτρα αναμένεται επομένως αύξηση των φορολογικών συντελεστών, αύξηση της έμμεσης φορολογίας και βέβαια πλήρης συμπόρευση με την ομάδα του Χορστ Ράιχνεμπαχ τον οποίο όλως αδίκως, όπως αποδεικνύεται, κατηγορούσαν ΛΑΟΣ και ΝΔ, αφού πλέον θα συνεργαστούν μαζί του ως τοπικά στελέχη της αποικίας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr