Blogger Widgets

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Βόμβα Β.Πούτιν: "Οι καταχρεωμένοι επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ρωσίας"


"Βόμβα" με σαφές υπαινιγμό κατά των ΗΠΑ και της Ε.Ε. για απόπειρα επέμβασης στην εκλογική διαδικασία των ρωσικών εκλογών, έριξε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ορίσθηκε σήμερα από το κυβερνών κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε πριν λίγο, ότι "Ξένες δυνάμεις προσπαθούν να επηρεάσουν τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου και τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου. Είναι μια χαμένη προσπάθεια, πεταμένα λεφτά, πρώτον γιατί ο Ιούδας (σ.σ.: εννοεί τα κόμματα και τους πολιτικούς που όπως και στην Ελλάδα χρηματοδοτούνται από ξένες δυνάμεις) δεν είναι από τις πιο αξιοσέβαστες βιβλικές μορφές στη χώρα μας και δεύτερον γιατί θα ήταν καλύτερα (οι χώρες αυτές) να πληρώσουν τα χρέη τους με τα χρήματα αυτά και να συνεχίζουν να ακολουθούν μια αναποτελεσματική και δαπανηρή εξωτερική πολιτική».

Είναι σαφές ότι αναφερόταν στις ΗΠΑ και την Ε.Ε. μιλώντας για χώρες με τεράστια ελλείμματα.

Στη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματός του στην Μόσχα, ο Πούτιν είπε ευθέως ότι ξένες χώρες χρηματοδοτούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Ρωσία «για να επηρεάσουν την προεκλογική εκστρατεία στη χώρα».

Ο Ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτού του είδους οι δραστηριότητες «Ολοι οι ξένοι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία είναι μια δημοκρατική χώρα, ένας έμπιστος εταίρος, ένας προβλέψιμος εταίρος, με τον οποίο μπορούν και πρέπει να συμφωνούν», υπογράμμισε ο Πούτιν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr