Blogger Widgets

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ρωσικό "χαστούκι" στον Γ.Παπανδρέου - Ν.Μεντβέντεφ: Είσαι λαϊκιστής

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανταπέδωσε για άλλη μια φορά στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την άθλια συμπεριφορά της κυβέρνησης του τελευταίου έναντι της Ρωσίας (της μοναδικής χώρας που είχε δεχθεί να στηρίξει την Ελλάδα με αντάλλαγμα μόνο το - χαμηλό - επιτόκιο το δανείου του δανείου των 25 δισ. ευρώ) και τον αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς "λαϊκιστή"!

Σύμφωνα με την δήλωση του Ν.Μεντβέντεφ από την σύνοδο των G20 από τις Κάννες "Όλος ο κόσμος περιμένει καλές ειδήσεις από την Ελλάδα. Καλές ειδήσεις και όχι εξωτικές και λαϊκίστικες. Περιμένουμε από την Ελλάδα και την ηγεσία της να κάνει το καλύτερο δυνατό".

Είναι σαφές ότι μιλώντας ειρωνικά για "εξωτικές" και επιτιμητικά για "λαϊκίστικες" ειδήσεις αναφέρεται στο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο Γ.Παπανδρέου και στον γενικότερο τρόπο που πολιτεύεται.

Είχαμε σημειώσει και στο παρελθόν ότι η Ρωσία έχει ανοίξει βεντέτα με την κυβέρνηση Παπανδρέου, πρακτικά την έχει "προσπεράσει" και όπου στέκεται δίπλα στην Ελλάδα το κάνει για λόγους που έχουν να κάνουν με τις ευρύτερες γεωπολιτικές-γεωστρατηγικές επιλογές της και την σταθερή υποστήριξη στον ορθόδοξο άξονα...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr