Blogger Widgets

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Οι ΗΠΑ πιέζουν τον κόσμο στο χείλος του Γ. Παγκοσμίου Πολέμου

Γράφει η Lisa Karpova για την pravda.ru

Ενώ η τοπική αστυνομία των ΗΠΑ κάνει χρήση υπερβολικής βίας κατά των διαδηλωτών OWS, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να προσπαθεί να εξαπλωθεί η "ελευθερία και δημοκρατία» της με αυτό ακριβώς το ίδιο είδος σε όλο τον κόσμο.

Οι εκθέσεις έρχονται καθημερινά για ξυλοδαρμούς.Εν τω μεταξύ, η Λιβύη προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτή την «ελευθερία και δημοκρατία"σαν μάστιγα που έφεραν στη Λιβύη χιλιάδες τρομοκράτες:του ΝΑΤΟ Ναζί.
Του ΝΑΤΟ που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ στην κυριολεξία, αυτό το δολοφονικό σκουπίδι στη χώρα, για να πολεμήσουν στο πλευρό των τοπικών εγκληματίων και προδοτών για να λεηλατήσουν τους πόρους της χώρας.

 Έτσι, το ΝΑΤΟ έκανε περισσότερα με χρήση παράνομου οπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των χημικών και βιολογικών παραγόντων ... λευκό φώσφορο, το απεμπλουτισμένο ουράνιο, σαρίν. Τα κρούσματα που έχουν συμβεί από φυματίωση οφείλονται σε βιολογικά όπλα.Η παροχή νερού έχει βομβαρδιστεί 2 φορές και είναι εκτός λειτουργίας,ενώ έχει δηλητηριαστεί!

Τώρα για να περάσουμε στην μικροπολιτική που δημιουργείται με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν. Η λογική μου μου λέει ότι δεδομένου ότι η κυβέρνηση του Ιράν εξέφρασε την υποστήριξή της προς τους τρομοκράτες του ΝΑΤΟ και του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, μια άκαρπη, άχαρη λανθασμένη απόφαση, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει ένας πόλεμος για να προστατευθούν οι αθώοι.. 

Ωστόσο, η αίσθησή της ανθρωπότητας δεν θα επιτρέψει να το κάνουνε αυτό και να εγκαταλείψει τους Ιρανούς, δεδομένου ότι εγκατέλειψε το ΝΑΤΟ τη Λιβύη στην τρομοκρατία.Οι άνθρωποι δεν είναι η κυβέρνηση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απόγονοι ενός μεγάλου πολιτισμού που έχουν δείξει συμπόνια και καλοσύνη για τους γείτονές τους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν αξίζει να υποστούν την τύχη των άλλων θυμάτων της δυτικής / ΗΠΑ στον ιμπεριαλισμό. Μπορούμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να πετύχει εκεί την ειρήνη ,όπου οι προσπάθειες μας δεν απέτρεψε αυτά τα δεινά του παρελθόντος. Όταν, προσεύχονται λένε, είναι το αντιπολεμικό κίνημα;

Οι περισσότεροι Αμερικανοί και οι Δυτικοί, όταν σκεφτόμαστε το Ιράν, μόνο δείτε τις εικόνες των «ομήρων» που κρατούνται, έχουμε μάθει να παραπονιόμαστε, να βογγάμε και να κλαψουρίζουμε γι 'αυτό, αλλά κυρίως να μισούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε την κατακρήμνιση σε αυτή την περίπτωση.Βλέπετε, στο Ιράν είχε εκλεγεί μια δημοκρατική, εθνικιστική κυβέρνηση, αυτή του πρωθυπουργού Μοχάμεντ Μοσαντέκ. Η κυβέρνησή του δεν σκέφτηκε ότι ήταν ακριβώς δίκαιο ότι το Ιράν πρέπει να πάρει μόνο το 15% των κερδών από τη δική τους παραγωγή από το πετρέλαιο, ενώ το υπόλοιπο θα πηγαίνει σε βρετανικά συμφέροντα. Θα εθνικοποιηθεί το ιρανικό πετρέλαιο, προς όφελος του ιρανικού λαού.Ως εκ τούτου, ένα πραξικόπημα κατά του Μοσαντέκ, που θα γίνει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, βάλτε τον αιματηρή δικτάτορα, Shah Mohammad Reza Pahlavi, στην εξουσία. 


Ήταν πάρα πολύ ευχάριστη θέση για να ευχαριστήσει τους ευεργέτες του με συμφωνίες επωφελείς για αυτούς.Η κυβέρνηση του Σάχη πήρε την βοήθεια και την καθοδήγηση της CIA στη δημιουργία του ιρανικού Σαβάκ, μια φαύλη, βάναυση, τρομακτική μυστική αστυνομία, κάτι που ο ιρανικός λαός δύσκολα μπορεί να ξεχάσει.Στη συνέχεια, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποκίνησαν το Ιράκ για να επιτεθεί στο Ιράν, με το σιωπηλό στόχο την αποδυνάμωση των δύο χωρών. Έδωσαν και πολλά χημικά και βιολογικά όπλα για να δαιμονοποιήσουν τον Sadaam Χουσεΐν . Εισήγαγαν επίσης πυρηνική ενέργεια στο Ιράν.Οι ΗΠΑ είναι όλο και περισσότερο μια απελπιστική περίπτωση, εκτός αν οι άνθρωποι ξυπνήσουν. Όλοι οι προεδρικοί υποψήφιοι θέλουν πόλεμο με το Ιράν, με εξαίρεση μία (δεν είναι πιθανό να εκλεγεί ίσως για αυτόν ακριβώς το λόγο).Η Δύση υποκίνησε πολέμους ενώ αγωνίστηκε για να κρατήσει το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα σε άνθηση.Κατά τη διαδικασία αυτή, χάνονται θέσεις εργασίας, οι φόροι ανεβαίνουν, τα σπίτια χάνονται στον αποκλεισμό, οι άνθρωποι στερούνται ένα σύστημα υγείας, επειδή τα εκατομμύρια που δαπανώνται για την προπαγάνδα που αποσκοπεί στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ότι οι πολίτες που εργάζονται σκληρά για τους συναδέλφους δεν αξίζουν την υγειονομική περίθαλψη, εάν δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, είναι ακριβώς ότι πιο φρικτό πράγμα που είναι γνωστό ως το σοσιαλισμό.Υπήρξαν μια σειρά από περιστατικά που στην ουσία είναι πράξεις πολέμου εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Πρώτον, υπήρχαν στο Twitter τρομοκρατικές επιθέσεις στις εκλογές. Υπήρξε το Stuxnet στον κυβερνοχώρο, επίθεση. Υπήρξαν εκρήξεις στις ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Αρκετοί ιρανοί επιστήμονες έχουν δολοφονηθεί.

 Στη συνέχεια, οι πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών για τη διεξαγωγή κατασκοπείας που κορυφώθηκε με την κατάρριψη αεροσκάφους στο Ντάουνινγκ του Ιράν.Η δυση έχει κινηθεί για όλο και περισσότερες κυρώσεις. Ποτέ μην ξεχνάτε να διδαχθούμε από την ιστορία ... ότι κάθε πόλεμος έχει ξεκινήσει με την επιβολή κυρώσεων. Το αποτέλεσμα; 

Στεκόμαστε επικίνδυνα στο χείλος της αντιπαράθεσης ..Ο ανώτερος διοικητής στην Επαναστατική Φρουρά του Ιράν, Αλί Ασράφ Νούρι, δήλωσε ότι η ιρανική κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να κλείσει τα στενά του Ορμούζ, όπου ένα σημαντικό μέρος του πετρελαίου παγκοσμίως περνά αν αποκλείστούν οι εξαγωγές πετρελαίου της χώρας. Δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει δικαιολογία για μια τέτοια απόφραξη.

Στη συνέχεια, από την άλλη πλευρά, μια αμερικανική απειλή:
"Κάναμε πολύ σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα ανεχτούν τη δέσμευση των Στενών του Ορμούζ," είπε η Πανέτα στην τηλεόραση του CBS. "Αυτό είναι μια άλλη κόκκινη γραμμή για μας και ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτά."Πράγματι,οι Αμερικανοί έχουν διασχίσει χιλιάδες μίλια και ενοχλούν αυτους που δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν.

Η Αμερικανική συμπεριφορά στη λήψη μέτρων κατά του Ιρανικού δικαιώματος να αναπτύξει ειρηνική πυρηνική τεχνολογία είναι κατά παράβαση της συνθήκης μη πυρηνικής ενέργειας και του χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.Με όλα τα πλοία που συγκλίνουν σε κοντινή απόσταση με τα στενά του Ορμούζ, μια ιδανική ευκαιρία παρουσιάζει στον εαυτό της: Το ναυάγιο του USS Maine, στον Κόλπο του Tonkin, η κορεατική βύθιση του πλοίου, προσπάθησαν να κατηγορήσουν και τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ... Αμερικανικά ή ισραηλινά πλοία ή τα αεροσκάφη μπορούν να δούν ιρανικές επιγραφές και επίθεση σε πλοίο των ΗΠΑ, προκειμένου να χρησιμεύσει ως μια ψευδή πρόφαση για την έναρξη ενός πολέμου με το Ιράν.

Εκατομμύρια ζωές θα χαθούν κατά τη διαδικασία, όπως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, τα οποία διεξάγουν εργασίες σε άμεση γειτνίαση με τη Ρωσία, γεγονός που καθιστά απόλυτα εφικτό για την ατμοσφαιρική ρύπανση να μεταφέρει πάνω από τις καιρικές συνθήκες στο έδαφος της Ρωσίας. Η Ρωσία δεν μπορεί να ανεχθεί αυτή την κατάσταση.Η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να τους κόψει αμέσως σε μια τέτοια περίπτωση, και να μην τους δώσει καμία συμπάθεια ή υποστήριξη, ακριβώς το αντίθετο. Εάν οι άνθρωποι επιτρέπουν αυτά τα πράγματα να συμβούν για την πρόοδο όπως και στο παρελθόν ... 2012, αν ο κόσμος κατορθώσει να επιβιώσει μέχρι το τέλος του, θα είναι μια χρονιά γεμάτη με άγνωστο κίνδυνο.

Lisa Karpova
Pravda.Ru Η μετάφραση έγινε από το Corfiatiko.Blogspot.com. http://english.pravda.ru/opinion/columnists/09-01-2012/120180-us_pushing_world_to_brink_of_world_war-0/