Blogger Widgets

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Kάλλιο αργά παρά ποτέ για όσους ανακαλύπτουν τώρα τι είχε πεί το Γέρων Παϊσιος

Από το Newsbomb.gr


Ο Παϊσιος, η επικαιρότητα και το ντοκουμέντο

Επίκαιρες γίνονται οι εκτιμήσεις του γέροντος Παϊσίου όσον αφορά τα Εθνικά θέματα και τις εξελίξεις στην Τουρκία. Χθες δημοσιεύσαμε ένα σχετικό κείμενο με όσα είχε προβλέψει.


Προφητείες Γέροντος Παισίου: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!



Σήμερα τα συνδέουμε με την επικαιρότητα:

Ο Παϊσιος προέβλεψε παρουσία των Ρώσων στην περιοχή.Δείτε τι έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Μεσόγειο, χωρίς να συνδέουμε την υπόθεση με τις αντιδράσεις για την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ:

Τι σηματοδοτεί η επέλαση των Ρώσων στη Μεσόγειο

Ρωσικά πολεμικά πλοία σε Κύπρο – Συρία

Ο γέροντας είχε αναφέρει ότι την Κωνσταντινούπολη θα την φυλάξουν οι Έλληνες. Δείτε τι έγραψε χθες η "Χουρριέτ".

Ηurriyet: Έλληνες μεταναστεύουν στην Κωνσταντινούπολη

Ο φωτισμένος από τα Φάρασα της Μικράς Ασίας εκτίμησε ότι η Τουρκία θα διαμελισθεί από τους «συμμάχους». Προβληματισμός λοιπόν επικρατεί για το μέλλον της γειτονικής χώρας.

Για 4 μήνες φτάνουν τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Τουρκίας

Γιατί ο Ερντογάν φυλακίζει τους Τούρκους στρατηγούς

Η υγεία του Ερντογάν και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις



Ο Παϊσιος έλεγε ότι οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Μιλούσε για τουςατιμαστικούς θανάτους Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων πολιτών από τις 47 μειονότητες που υπάρχουν στην γειτονική χώρα. Αυτή η καταδίκη είναι το προμήνυμα για το έγκλημα του Αττίλα στην ελληνική Κύπρο.

Αποζημιώσεις «μαμούθ» σε Ελληνοκύπριους από την Τουρκία

Όσον αφορά στην ΑΟΖ και τα βρώμικα παιχνίδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου ο γέρων Παϊσιος δεν γνώριζε το Διεθνές Δίκαιο, αλλά είχε δει την αλήθεια. Δείτε τι γράφει σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας για το Καστελόριζο και την ΑΟΖ.

Μάθετε το «βρώμικο» παρασκήνιο της Τουρκίας και της νέας Αιγυπτιακής ηγεσίας εις βάρος των εθνικών ζωτικών συμφερόντων. Την Κυριακή δημοσιεύσαμε τις πρώτες αρνητικές συνέπειες, αυτού του διπλωματικού διαγκωνισμού:

Οι Αιγύπτιοι αμφισβητούν την ΑΟΖ της Ελλάδας