Blogger Widgets

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Oλοταχώς προς τη σύγκρουση...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Nυχτερινές "επιδρομές" της τουρκικής Αεροπορίας στο Αιγαίο


Φρενίτιδα τουρκικών προκλήσεων και απόψε τη νύχτα στο Αιγαίο και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα με μια Τουρκία να σπαράσσεται στο εσωτερικό της από την σύγκρουση νεο-οθωμανών με τους κεμαλικούς και μία Ελλάδα πρακτικά ακυβέρνητη. Αλλά και με μια ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που στέλνει λανθασμένα σήματα στο στράτευμα εναγκαλιζόμενη με τον πλέον ανθέλληνα Τούρκο υπουργό Έγκεμεν Μπαγίς εντός του υπουργείου που υποτίθεται είναι αρμόδιο για την ασφάλεια της χώρας.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=31503&Itemid=141



Υπέρπτηση σε Ρω: Μια επιτυχημένη επιχείρηση αιφνιδιασμού...

Ένα στημένο επεισόδιο από την Τουρκία που από «ποιοτικής» άποψης δεν έχει καμία σχέση με την υπέρπτηση στα 300μ. των δύο μαχητικών RF-4E επάνω από το Καστελόριζο πριν από δύο μήνες, είναι η απογευματινή υπέρπτηση του περίπου του τουρκικού ελικοπτέρου S-70B6 Seahawk σε ύψος μόλις 65 μέτρων, επάνω από την Ρω!

Μάλιστα αξιωματικός της Αεροπορίας που υπηρετεί στο ΑΤΑ σημείωνε στο defencenet.gr πως «Πολύ σωστά αναδείξατε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος του Ιανουαρίου το θέμα της ασφάλειας του Καστελόριζου. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα εκεί κάτω. Έχουμε έναν θησαυρό στην πόρτα της αυλής του εχθρικού γείτονα και πρέπει να τον προστατέψουμε».