Blogger Widgets

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ξεσηκώνονται υπέρ της Ελλάδας αλλά στην ουσία είμαστε πάλι μόνοι μας και στην πρώτη γραμμή. Σύμμαχος μόνο ο Θεός

Διεθνής κινητοποίηση ετοιμάζεται υπέρ της Ελλάδας και εναντίων όσων επιβάλλουν το εξοντωτικό πρόγραμμα εξαθλίωσης των Ελλήνων. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε άλλους να λύσουν τα προβλήματά μας ούτε να ξεσηκωθούν άλλοι αντί για εμάς.

Ακόμα και σήμερα όλοι επικεντρώνονται στα οικονομικά μέτρα που επιφέρει η κρίση, στους μισθούς, τις συντάξεις, στους φόρους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας πνευματικής κρίσης που από το πνευματικό πεδίο επιφέρει δυστυχία και στο υλικό κομμάτι.

Το χρήμα που αντικατέστησε τις ηθικές αξίες και την πνευματικότητα του κόσμου τώρα θα εκλείψει. Τα υλικά αγαθά που αντικατέστησαν τα πνευματικά αγαθά θα λείψουν και αυτά. Θα επιτρέψει ο Θεός έτσι να κάνουμε τη σύγκριση τι έχει πιο πολύ αξία για την ζωή του ανθρώπου. Θα είναι ένα δίλημμα που έχει μία απάντηση. 


Διεθνής κινητοποίηση υπέρ της Ελλάδας στις 18 Φεβρουαρίου!

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα» παγκόσμια διαδήλωση διοργανώνεται για το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το 24h.gr, η πρωτοβουλία εξελίσσεται μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων και γίνεται προσπάθεια να συντονιστεί μια τεράστια κινητοποίηση υπέρ της χώρας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σάββατο 18 Φλεβάρη, μέρα διεθνούς κινητοποίησης "Είμαστε όλοι Έλληνες". Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς.

Στις 10 Φλεβάρη η μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας υιοθέτησε ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, τερατώδες και καταστροφικό, το οποίο υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (199 βουλευτές υπέρ, 101 κατά) στις 12 Φλεβάρη.

Με αυτό το νέο σχέδιο λιτότητας ο ελάχιστος μισθός μειώνεται κατά 22% και παγώνει για τρία χρόνια, οι συλλογικές συμβάσεις απλά καταργούνται, προβλέπονται 15.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα ενώ 150.000 θέσεις θα καταστραφούν μέσω μη ανανέωσης.

Ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται με κουράγιο ενάντια σε αυτή την πολιτική της κοινωνικής τρομοκράτησης. Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των μίντια, οι διαδηλώσεις πολλαπλασιάζονται καθώς και οι γενικές απεργίες, παρ όλη την βίαιη καταστολή.

Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από διεθνή αλληλεγγύη, στην οποία και καλούν.

Να απαντήσουμε σε αυτό το κάλεσμα! Είμαστε όλοι Έλληνες!

Η κινητοποίησή τους βρίσκει χτυπάει στον τοίχο μιας ευρωπαϊκής και διεθνούς δικτατορίας, αυτής των χρηματιστηριακών αγορών και της τρόικας (ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΔΝΤ) που επέβαλλαν στον Ελληνικό λαό τα μέτρα λιτότητας καθώς και μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση.

Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, και συγκεκριμένα η Γαλλική κυβέρνηση, είναι συμμέτοχες σε αυτή τη δικτατορία και εφαρμόζουν και σε άλλες χώρες πολιτικές που ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Η Ελλάδα δεν είναι γι’ αυτούς παρά ένα εργαστήριο πριν τη γενίκευση. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα με το εγχείρημα της νέας Ευρωπαϊκής Συνθήκης, που υποχρεώνει την εισαγωγή του «χρυσού κανόνα» στα συντάγματά μας.

Εμείς επίσης, όπως και οι Έλληνες, αρνούμαστε να θυσιάσουμε το λαό στο βωμό του χρήματος.

Να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Αφήστε τον PC σας, ελάτε στην κινητοποίηση!»


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr