Blogger Widgets

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα παιδία παίζει... και η Ελλάς σε ώρα μηδέν

Η κατάσταση στη χώρα έχει γίνει οριακή και η ελαφρότητα και μικρότητα που αντιμετωπίζει το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου την τραγική κατάσταση αυτή είναι χαρακτηριστική και επικίνδυνη. Η χώρα έρμαιο σε τυχοδιώκτες πολιτικούς που νομίζουν ότι παίζουν με τα προσχολικά τους παίγνια.Σε ένα ακόμα παιχνίδι λέξεων επιδόθηκε και προ ολίγου ο αρχηγός του ΛΑΟΣ κος Καρατζαφέρης.

Θέλοντας να καταθέσει με όσο πιο παραστατικό τρόπο γίνεται την ανησυχία του για την εξέλιξη των πραγμάτων, είπε ότι ανησυχεί όταν ακούει την ΠΟΑΣΥ να δηλώνει ότι οι αστνομικοί δεν πρόκειται να στραφούν εναντίον των αδελφιών και των γονιών τους, αλλά θα σταθούν δίπλα στον αγωνιζόμενο για τα δίκαια δικαιώματα του διαδηλωτή.
Και μπροστά σ' αυτό το αδιέξοδο, όπως χαρακτηριστικά είπε, θα πρέπει να γίνει προσκλητήριο άλλων δυνάμεων προκειμένου να διαχειριστούν την πιθανότητα της εκτροπής προς την κοινωνική αναταραχή και ανωμαλία. 
  • Ποιες δυνάμεις προσκαλεί να διαχειριστούν ενδεχόμενη εξέγερση του λαού; 
  • Με ποια εξουσιοδότηση; 
  • Εκείνη που του έδωσε το δικαίωμα να υπερψηφίζει μνημόνια και τώρα προ μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας ανοίγει πρώτος την πόρτα διαφυγής;
  • Τι μερίδιο ευθύνης έχει όταν πριν από 12 χρόνια περίπου δήλωνε ότι θα κοπούν οι μισθοί και θα μοιραστεί το Αιγαίο για τα πετρέλαια του για να βγούμε από την κρίση;
  • Τι εννοούσε όταν έλεγε ότι τα γνωρίζει αυτά από τις δικές του πηγές;
  • Συνιστά η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα που οδήγησαν τη χώρα ως εδώ, έγκλημα εκ προμελέτης και μάλιστα την υφαρπαγή ψήφων με το πρόσχημα του Ορθόδοξου Συναγερμού;
  • Εσχάτη προδοσία γνωρίζει τι σημαίνει;

Όπως και να έχει η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Η Ελλάς μπήκε στο χειρουργείο όχι για μια "γρίπη" αλλά για μια γάγγραινα που σαν παράσιτο ζούσε στο σώμα ενός Έθνους που γέννησε Δημοκρατία, Πολιτισμό και ασπάστηκε ευλαβικά την Ορθοδοξία.
Γάγγραινα ασυδοσίας, διαφθοράς, ψευτιάς, υποκρισίας. Όλα αυτά τελειώνουν.

Όπως και να έχει η ήρα θα χωρίσει απ΄το στάρι, και όσο πιο πολύ οργώνει ο διάβολος με τα όργανά του τώρα, τόσο καλύτερα θα σπείρει ο Θεός στο τέλος. 

Καλή υπομονή και πολλή προσευχή.