Blogger Widgets

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης διοργανώνει Παζάρι για την συλλογή τροφίμων

Ἀρ. πρωτ. 30 Ἡράκλειο, 26 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Είναι γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποί μας σήμερα δυσκολεύονται να ζήσουν μη μπορώντας να εξασφαλίσουν ούτε την βασική καθημερινή τους τροφή. Ο αριθμός των εμπερίστατων συνανθρώπων μας φαίνεται να αυξάνεται καθημερινά, γεγονός το οποίο μας κάνει να μην μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σ’ αυτή την πολύ δύσκολη και τραγική πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ο Τομέας της Διακονίας της αγάπης, διοργανώνουν Παζάρι για την συλλογή τροφίμων τα οποία θα δοθούν στους εμπερίστατους αδελφούς μας. Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 1η Απριλίου από τις 11.30 το πρωί έως και τις 8.30 το βράδυ και εκεί θα υπάρχει «ο πάγκος της Διακονίας αγάπης», όπου θα μπορούμε όλοι να αφήσουμε τρόφιμα (μόνο ότι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου π.χ. ρύζι μακαρόνια κ.λπ.).

Στην προσπάθεια αυτή της Τοπικής Εκκλησίας μας θα τραγουδήσει η Χορωδία των Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, θα χορέψουν τα Κρητικά Συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων, του Όμιλου Βρακοφόρων Κρήτης, του κ. Μαυρόκωστα και του Χορωδείου, ενώ θα παρουσιάσουν μουσικά έντεχνα και παραδοσιακά κομμάτια η Φιλαρμονική του Δήμου, ο κ. Ψαραντώνης, ο κ. Στέλιος Μπικάκης, ο κ. Θανάσης Μαυρόκωστας και ο κ. Μανώλης Παπαδάκης με τα Συγκροτήματά τους.

Τα μικρά παιδιά θα απασχοληθούν από την φίλη των παιδιών Μαρουλίτα.

Παρακαλούνται όλοι οι άνρθωποι του Τόπου μας να μετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για να βοηθήσουν έμπρακτα, όσο μπορεί και θέλει ο καθένας από μας, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική και μεγάλη ανάγκη.

Από το Γραφείου Τύπου