Blogger Widgets

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ψηφοφορία του defencenet.gr

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε με εφαρμογή
 τεχνικής απενεργοποίησης ΙP μετά την
ψηφοδότηση για να αποφευχθούν οι
 διπλοψηφίες από τον ίδιο χρήστη.
Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία του defencenet.gr κατά την οποία η συμμετοχή των αναγνωστών του site υπήρξε κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Συνολικά ψήφισαν 15.252 άτομα μέσα σε πέντε ημέρες από τις 20 έως τις 25 Απριλίου. 

Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία αυτή, ένα αποτέλεσμα που ανατρέπει παγιωμένες καταστάσεις και αντιλήψεις γύρω από την πολιτική ζωή της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά.
Έτσι το ποσοστό του 63,6% που συγκέντρωσε η στρατιωτική κυβέρνηση της περιόδου 1967-1973 –μια κυβέρνηση η οποία εν πάση περιπτώσει δεν προήλθε από ομαλές εκλογικές διαδικασίες αλλά από ένα στρατιωτικό κίνημα κατ΄ άλλους πραξικόπημα- ως την πλέον αποτελεσματική για την διακυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να απασχολήσει πολλούς.

Θα πρέπει να απασχολήσει για το λόγο ότι ο πολίτης αυτής της χώρας έχει διαφορετικούς τρόπους ανάγνωσης της ιστορίας του τόπου του, από αυτούς που του έχουν επιβληθεί από το κεντρικό σύστημα εξουσίας ή θεωρούνται ως οι «ενδεδειγμένοι»

Το παραπάνω είναι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, δεδομένων και των επερχόμενων εκλογών κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ως «πρόδρομο φαινόμενο» μεγάλων ανατροπών που πολλοί ανομολόγητα φοβούνται.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε με εφαρμογή τεχνικής απενεργοποίησης ΙP μετά την ψηφοδότηση για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες από τον ίδιο χρήστη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr