Blogger Widgets

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch


Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch, και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή και πως να στριμώχνει οικονομικούς δυνάστες οι οποίοι στο τέλος αρνούνται απλά να απαντήσουν έχοντας μάλιστα και ένα προκλητικό ειρωνικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στη φάτσα τους, γνωρίζοντας ότι τους βλέπουν εκείνη τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι. 


Πρέπει να ανησυχείτε για αυτά που βλέπετε, γιατί όταν πια χαμογελούν μπροστά στα μούτρα σας χωρίς ντροπή για αυτά που σας κάνουν τότε αυτό σημαίνει ότι δεν σας υπολογίζουν πια καθόλου,και θεωρουν ότι η εξουσία τους θα είναι απόλυτη όπως των Φαραώ, και το κυριότερο αναπόφευκτη σε τέτοιο σημείο που να μην τους ενδιαφέρει πια ακόμα και αν το έχετε καταλάβει.

Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ, που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους καταπιεστές των Ελλήνων. Αν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η τάξη στη χώρα μας, πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά όσων συνηγόρησαν στις αυτοκτονίες των Ελλήνων και στο νέο μεταναστευτικό κύμα που ''αδειάζει'' τη χώρα από τους εκλεκτούς επιστήμονες, ενώ γεμίζει με λαθροεποίκους.