Blogger Widgets

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα εξοντωτικά μέτρα και ο Γέρων Παΐσιος

Κριστίν Λαγκάρντ: "Πρέπει να ληφθούν επιπλέον προαπαιτούμενες δράσεις και μέτρα"!

Νέα μέτρα ζητά η τρόϊκα, με ανακοινώσεις μετά το τέλος του Eurogroup, το οποίο υποτίθεται θα μας έδινε την δόση! Η παράνοια συνεχίζεται με το ανακοινωθέν να μιλάει για "περαιτέρω συμφωνηθέντα μέτρα" ή"επιπλέον προαπαιτούμενες δράσεις και μέτρα" τα οποία θα προηγηθούν της καταβολή της δόσης, ενώ δεν υπάρχει καμία συμφωνία για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους με την Κ.Λαγκάρντ να το επιβεβαιώνει!

Πρακτικά έχουμε πλήρες αδιέξοδο, και φαίνεται ότι "ο εξοπλισμός με τους 167 ψήφους υπέρ της κυβέρνησης" του Γ.Στουρνάρα, ήταν νεροπίστολα! Ούτε ευρώ δεν θα μπει στις τράπεζες και φαίνεται ότι ο Α.Σαμαράς θα εκτεθεί απέναντι στους τραπεζίτες. Δεν δίνουν λεφτά και θέλουν νέα μέτρα, αυτή είναι η αλήθεια. Mάλιστα ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου ότι "Μπορεί να δανειστούν οι ελληνικές τράπεζες με ενέχυρο την περιουσίας τους"!

το υπόλοιπο άρθρο εδώ

"
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει." ΓΕΡΩΝ ΠΑΙCIOC +1924-1994



"Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί να ‘ρθη και η οργή του Θεού"
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙCIOC +1924-1994

Από το βιβλίο "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ" του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου 1996

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ :«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε· με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε·
Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.

Read more: http://ioannis-kapodistrias.blogspot.com/2011/08/cioc-1924-1994.html#ixzz2C4rj0527