Blogger Widgets

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εμπλέκουν και την Κύπρο σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης στη Συρία (βίντεο)

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τον Μπασαρ Αλ Ασαντ ότι σε περίπτωση που θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, τότε θα πληρώσει τις συνέπειες, ενώ έδωσε το πράσινο φως, για ανάπτυξη πυραύλων Patriot στα σύνορα της Τουρκίας . Πως εμπλέκουν την Κύπρο στα σχέδια τους, σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης στη Συρία.Το ΝΑΤΟ εμπλέκει την Κύπρο στα σχέδια του σε ενδεχόμενη επίθεση στη Συρία σε περίπτωση που ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ κάνει χρήση χημικών όπλων.Σημερινό δημοσίευμα των "TIMES" παρουσιάζει τα σχέδια του ΝΑΤΟ και όλα εκείνα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ασαντ. Στρατιωτική βάση των Βρετανών στην Κύπρο θα μπορούσε όπως γράφει δυνητικά να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει μερική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά τις προειδοποιήσεις και τις απειλές του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπαμα προς τον Ασαντ ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει χημικά θα υπάρξουν συνέπειες.

Εάν γίνει χρήση των τρομερών αυτών όπλων, περιμένω την άμεση αντίδραση της διεθνούς κοινότητας», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Αντερς Ράσμουσεν λίγες ώρες αργότερα
Επίσης αναφέρθηκε και στην βοήθεια που ζήτησε η Τουρκία από το ΝΑΤΟ που άναψε το πράσινο φως για την ανάπτυξη συστοιχιών πυραύλων Πάτριοτ στα σύνορα με τη Συρία

Την ίδια ώρα είκοσι εννέα μαθητές και ο δάσκαλος του σκοτώθηκαν όταν το σχολείο τους στην Δαμασκό βομβαρδίστηκε .Στο βίντεο φαίνεται η βουτιά θανάτου που κάνει το βομβαρδιστικό αεροσκάφος έχοντας κτυπηθεί από αντιαεροπορικά των Σύρων αντικαθεστωτικών κοντά στο Χαλέπι. Συνθλίβεται στο έδαφος και ακολουθεί έκρηξη.
http://www.ant1iwo.com/