Blogger Widgets

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η ταχύτατη επιβεβαίωση του Θεού για την παγκόσμια ανηθικότητα

24-10-2012.Ο Άγιος Νέστωρας κρατώντας το σπαθί λαμβάνει την ευλογία
από τον Άγιο Δημήτριο σημειολογικά όπως την εποχή του μαρτυρίου του
για να κατορθώσει το χτύπημα στο κακό της εποχής του. Η λάρνακα του
Αγίου Δημητρίου εφέτος δεν άνοιξε, πιστεύουμε γιατί ο ίδιος ο
Άγιος Νέστωρας τη σφράγισε γιατί ακόμη δεν έχει αποδοθεί
από τους ορθοδόξους η δόξα στον μικρό Νέστωρα για τη μεγάλη του νίκη
στο κακό της εποχής του με την ευλογία του Αγίου Δημητρίου. Να υπενθυμίσω
ότι το "Εν τούτω νίκα" φάνηκε στον ουρανό και στον Άγιο Κωνσταντίνο
 την 27-10-312μ.Χ ημέρα μνήμης του Αγίου Νέστωρα
Γράφει ο Στέφανος Πολυγένης
Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Νέστωρα Τρικάλων

Προ ολίγων ημερών θέλησα να γράψω λίγα λόγια για την ανηθικότητα που επικρατεί σχεδόν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, καθώς επίσης στηλίτευσα τη στάση και την ανηθικότητα κάποιων πολιτικών της Γερμανίας που ενώ κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο στην Ελλάδα, εκείνοι διέπονται από τους αφύσικους νόμους της ανηθικότητας, τους οποίους όπως χαρακτηριστικά είχα αναφέρει στο άρθρο μου, στηλιτεύονται καίρια και δραστικά από τον ίδιο τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο για την ανηθικότητα της εποχής του, η οποία έχει φτάσει σε μέγιστο βαθμό στις ημέρες μας.

Το άρθρο εδώ: Η μάστιγα της ανηθικότητας και η επερχόμενη οργή του Θεού.

Στο άρθρο είχα αναφέρει: "Απορώ πως φοβόμαστε μια γερμανική Κυβέρνηση η οποία απαρτίζεται από ανήθικους.  Ρέσλερ, Βεστερβέλε και σια ο.ε. Οι οποίοι δεν μπορούν να φυλάξουν τα οπίσθιά τους, θα φυλάξουν τα δικά μας; Ευτυχώς που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο".

Και η επιβεβαίωση ήρθε άμεσα σαν προειδοποιητικό μήνυμα
με το σκάνδαλο του "προσώπου" του κόμματος των φιλελευθέρων FDP κ.Ράινερ Μπρούντερλε, ο οποίος ενεπλάκει σε περιστατικό ανηθικότητας  όπως διαβάζουμε στον τύπο  
Το άρθρο εδώ: Τo «πρόσωπο του FDP» κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ταχύτατα λοιπόν έρχεται ένα μικρό μήνυμα, αδιάφορο ή μια απλή σύμπτωση για κάποιους, αλλά σαφέστατα επιβεβαίωση για εμάς, ότι οι προειδοποιήσεις έρχονται συνεχώς, ότι ο Θεός θα καθαρίσει την μάστιγα της ανηθικότητας σύντομα και θα αποκαταστήσει την τάξη.Προειδοποίηση για την Γερμανία αλλά προειδοποίηση και για εμάς. Σημασία έχει πως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς τα μηνύματα και το τί πράττουμε για αυτό. Για αυτό το λόγο κάναμε ξεκάθαρο ότι ο μικρός μας Σύλλογος του Αγίου Νέστωρα Τρικάλων ξεκινά αγώνα για κάθαρση. Με τις ευλογίες του Αγίου Νέστωρα, ο οποίος στην εποχή του κατάφερε με το σπαθί του ένα χτύπημα στον γίγαντα Λυαίο, ισοδύναμο με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας λίγα χρόνια μετά, πιστεύουμε ότι ο Άγιος θα μας φωτίζει και θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή.