Blogger Widgets

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Η επιβεβαίωση των αόρατων ασκητών του Αγίου Όρους μέσα απ΄το θάνατο ενός νέου ανθρώπου

Πολλοί μπορούν να υπερηφανευθούν για θέσεις ή αξιώματα που κατέχουν, για περιουσίες και υλικά αγαθά που έχουν στην κατοχή τους, για τις ανέσεις και τις ευκολίες με τις οποίες διαβιούν. Ο αγαπητός όμως αδελφός Γιώργος είχε στην κατοχή του κάτι που ίσως κανείς να μην είχε, ούτε ενδεχομένως θα έχει ποτέ. Μια αληθινή φωτογραφία ενός αόρατου ασκητή από το Άγιον Όρος που τραβήχτηκε πέρυσι το 2014 στην έρημο του Αγίου Όρους τη Μεγάλη Τρίτη, παραμονή του Πάθους του Κυρίου μας

Σήμερα ο Γιώργος αναχώρησε για τους ουρανούς. Έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα στην ηλικία των 36 ετών.  Η συγκεκριμένη φωτογραφία μέχρι εχθές το βράδυ που μας εγκατέλειψε ανήκε στον ίδιο και σε μερικούς πολύ στενούς του φίλους. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε απ' τον ίδιο στο Άγιον Όρος του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του. Τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του οι φίλοι του και οι γνωστοί του βίωναν ένα Γιώργο με συνεχείς ελεημοσύνες και προσφορές τροφίμων σε φτωχές οικογένειες. Του ήταν αδύνατο να συμφιλιωθεί με τον πόνο και την ανέχεια που βίωναν οι συνάνθρωποί του.

Σήμερα στη μνήμη του, δημοσιεύουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία εις αιώνιον μνημόσυνον, γιατί πιστεύουμε ότι και η δική του επιθυμία απ' τους ουρανούς θα είναι να την μοιραστούμε με όσους περισσότερους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο Γιώργος γνωρίζει... 

Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς οι φίλοι του είναι ότι η Ελλάδα έβγαζε, βγάζει και θα βγάζει Αγίους και ήρωες. Στη φωτογραφία αυτη αντάμωσαν ο ήρωας και ο Άγιος.

Καλό ταξίδι αδελφέ Γιώργο. Καλό Παράδεισο. Οι προσευχές σου στους ουρανούς δεν θα χρειάζονται πια την άνοδό τους από τη γη..

Οι αδελφοί σου

ΥΓ: Η αφορμή της συγκεκριμένης δημοσίευσης προήλθε από το σημερινό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους αόρατους ασκητές του Αγίου Όρους (βλ.www.defencenet.gr )

Στη μνήμη του Γιώργου Καραμουτζογιάννη