Blogger Widgets

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ιωάννης Κορνιλάκης: Η ομιλία για Ι.Καποδίστρια στο Αρχηγείο του Στόλου (Βίντεο)


Ομιλία στο Αρχηγείο του Στόλου του Π.Ν. για τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ι.Καποδίστρια και την Ελληνική Επανάσταση του 1821, πραγματοποίησε ο συγγραφέας και δ/νων σύμβουλος της "Ελαίας" ΑΜΚΕ, κ.Ιωάννης Κορνιλάκης, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. Ο κ.Κορνιλάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και έδωσε το παρών στην αίθουσα διαλέξεων του Αρχηγείου στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Την ομιλία παρακολούθησαν ανώτατοι αξιωματικοί και στελέχη του Στόλου του Π.Ν και της Διοίκησης Υποβρυχίων.
Ο συγγραφέας κ.Ιωάννης Κορνιλάκης, μίλησε όπως συνηθίζει  εκτός κειμένου, για την ευεργετική δράση του Καποδίστρια στην προετοιμασία, διασφάλιση και διάσωση εν τέλει, της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. 

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Υπαρχηγός Στόλου Π.Ν. Υποναύαρχος κ.Ιωάννης Κορακάκης και ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας "Ύδρα" Αντιπλοίαρχος κ.Αντώνιος Γεωργόπουλος, υποδέχθηκαν τιμητικά τον συγγραφέα κ.Ιωάννη Κορνιλάκη και τον Πρόεδρο της "Ελαίας" Ιερομόναχο π.Γεώργιο Αλευρά, επάνω στη Φρεγάτα "Ύδρα", όπου βράβευσαν τον κ.Κορνιλάκη με τιμητικές πλακέτες και ο συγγραφέας με τη σειρά του παρέδωσε στους ανώτατους επιτελείς το έργο του με τίτλο "Ιωάννης 
Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής"




Ιωάννης Κορνιλάκης: Η ομιλία  για Ι.Καποδίστρια και Ελληνική Επανάσταση στο Αρχηγείο του Στόλου