Blogger Widgets

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Ιεραπόστολος" Γ.Παπανδρέου: "Μην τιμωρείτε άλλο τους Ινδιάνους"!

Πρωτοφανείς θέσεις περί "τιμωρίας" της Ελλάδας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πριν λίγο μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας, δημιουργώντας ερωτήματα για το αν θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα πρωθυπουργό ή Ευαγγελιστή ιεραπόστολο σε μια φυλή Ινδιάνων της μετακολομβιανής Αμερικής τους οποίους πρέπει να τιμωρήσουμε για να τους φέρουμε στον ίσιο δρόμο! Έστω και αν πεθάνει το 90% αυτών, όπως συνέβη τότε!

Είπε συγκεκριμένα ότι "αν υπάρχει συνεχώς διάθεση ... τιμωρίας σε βάρος των Ελλήνων, θα πάψει η κρίση να αποτελεί ευκαιρία"! Αποδέχεται, δηλαδή ως Έλληνας πρωθυπουργός την τιμωρία του ελληνικού λαού, αλλά μέχρις ενός σημείου!

Βλέπει ο Γ.Παπανδρέου τον βασανισμό της Ελλάδας ως μια δίκαιη τιμωρία του ελληνικού λαού! Με καθαρά Ευαγγελική αντίληψη. Όπου οι Ευαγγελιστές των ΗΠΑ θεωρούν ότι πρέπει να βιώσει κάποιος μια τιμωρία για να εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του! Ποιος πρωθυπουργός και σε ποιο μέρος του κόσμου λέει τέτοια πράγματα για τον λαό του;

Ούτε οι μεταπολεμικοί ηγέτες της Γερμανίας δεν μίλησαν ποτέ για "τιμωρία" του λαού τους για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της ανθρωπότητας τον Β'Π.Π.. Ντροπή και όνειδος!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr