Blogger Widgets

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Κούρδοι: Ο… προστάτης των Αράβων Ερντογάν διδάσκει δημοκρατία

Ιδού τα φασιστοειδή(;) της Άγκυρας σε πλήρη δράση εναντίον των Κούρδων. Αυτά τα ανθρωποειδή όργανα του ισλαμοφασίστα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της απύθμενης υποκρισίας του ισλαμικού καθεστώτος της Τουρκίας, το οποίο προσπαθεί να πείσει ότι κόπτεται για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και κατακεραυνώνει το Ισραήλ για τον αποκλεισμό της Γάζας.
Ξύλο με πολλή αγάπη των Τούρκων κατά των Κούρδων. Φανταστείτε
κάτι ανάλογο αν συνέβαινε στην Ελλάδα τι θα γινότανε μετά.

Σε τελική ανάλυση, σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των Παλαιστινίων πρόβλημα τροφοδοσίας με βασικά αγαθά δεν υπάρχει, ενώ η Λωρίδα της Γάζας έχει εγκαταλειφθεί από τους Ισραηλινούς και κουμάντο κάνουν οι αρχές ασφαλείας της ισλαμικής Χαμάς, γνωστές κι αυτές για τις δημοκρατικές τους καταβολές, με τα διαπιστευτήριά τους να κατατίθενται σε κάθε ευκαιρία.


Αυτό το επικίνδυνο καθεστώς, πολύ πιο επικίνδυνο από αυτά του Καντάφι και του Άσαντ σε Λιβύη και Συρία αντίστοιχα, οφείλει η διεθνής κοινότητα να απομονώσει. Ένα καθεστώς το οποίο είτε στην κεμαλική είτε στην ισλαμική του εκδοχή βαρύνεται από το παρελθόν με γενοκτονίες.

Είναι το καθεστώς το οποίο σήμερα απαιτεί με θράσος να του ζητήσουν συγνώμη ενώ το ίδιο αρνείται να αναγνωρίσει τα σφάλματα του παρελθόντος και τις γενοκτονίες πλήθους λαών που ζούσαν στα εδάφη της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας την οποία τόσο θαυμάζουν η παρέα του Ερντογάν, του Νταβούτογλου και των λοιπών «δημοκρατών» α-λα-Τούρκα…

defence-point.gr