Blogger Widgets

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

1 Nοεμβρίου 2011. Σταυροδρόμι εξελίξεων


Το πολιτικό σύστημα πλέον δίνει τον επιθανάτιο ρόγχο του σήμερα. Το κυβερνών κόμμα που έφτασε τη χώρα σε αυτή την κατάντια μέσα σε δύο χρόνια είναι υπό διάλυση. Μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση βουλευτή με 152 βουλευτές ως πλειοψηφία δεν δύναται να κρατηθεί ακόμα στην εξουσία. Εδώ που τα λέμε το καταστροφικό έργο της Κυβέρνησης Παπανδρέου μάλλον έχει ολοκληρωθεί.  Η εξαγγελία για δημοψήφισμα είναι η μπάλα στην κερκίδα. Ο Πρωθυπουργός  ακόμα και την ύστατη ώρα θέλει να ρίξει την ευθύνη για την παραμονή στην Ε.Ε στον λαό. Για τέτοια φυγομαχία μιλάμε. Το κουτόχορτο όμως τελείωσε. Το αν θα γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα ή χρεοκοπία ή οτιδήποτε άλλο, λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο.



"Μὴ φοβᾶσαι. Ὁ Θεὸς δὲ θὰ ἐπιτρέψει νὰ γίνει κακό, ἀλλὰ θὰ
γίνουν ὅμως πράματα καὶ θάματα ποὺ δὲ θὰ ἐξηγοῦνται μὲ τὴ λογική. Ὁ κόσμος θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς κυνηγήσει. Ὅπως ἕνα μπαλόνι φουσκώνει καὶ ξαφνικὰ σκάει, ἔτσι θὰ σκάσουν κι αὐτοί! Δὲν μπορῶ νὰ σοὺ πῶ πιὸ πολλά"

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣΟ Έλληνας πολίτης ενδιαφέρεται για το πως θα κρατήσει την οικογένειά του και τη ζωή του όρθια. Αν χρειαστεί να περάσουμε λίγο δύσκολα αλλά να απαλλαγούμε από κάθε τι σάπιο, θα το υποστούμε. Τα δάνεια που σύναψε η κατοχική Κυβέρνηση ο λαός τα έχει πληρώσει δεκαπλά. Το παραμύθι τελείωσε. Δεν χρωστάμε πράγματα χωρίς αντίκρυσμα.


Οι πολιτικοί ας καταλάβουν επιτέλους ότι επίπονες διαδικασίες για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας αντέχουμε. Μάταιους κόπους όμως  και προδοσίες, όχι δεν αντέχουμε. Δεν αντέχει αυτή η αιματοβαμμένη γή άλλους προδότες.


Ήρθε η ώρα να μιλήσει το αίμα των προγόνων μας.