Blogger Widgets

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ορθόδοξα κηρύγματα αντίστασης σε όλη τη χώρα - "Δεν θα γονατίσουμε" (βίντεο)

Μηνύματα αντίστασης στις σκοτεινές δυνάμεις που πέτυχαν να αναλάβουν τον έλεγχο της χώρας μέσω των εγχώριων συνεργατών τους, της πολιτικής και οικονομικής ελιτ, εκπέμπουν όλη την εβδομάδα στις Εκκλησίες όλης της χώρας ιερείς, ανεξαρτήτως βαθμού, από Μητροπολίτες, μέχρι απλοί παπάδες και ιεροκήρυκες.

Η Ορθοδοξία που κράτησε άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στις πιο δύσκολες στιγμές του Έθνους από την Άλωση μέχρι σήμερα, ορθώνει το ανάστημά της στην ξένη λαίλαπα που "σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά" έχει θέση την χώρα υπό την κατοχή της μέσω των Μνημονίων και των αλεπάλληλων δανειακών συμβάσεων.

Στην Κόρινθο, σε μια συγκλονιστική ομιλία χθες το βράδυ κατά την συγκέντρωση των Επιταφίων ο κατά γενική ομολογία μετριοπαθής Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου στην ομιλία του, ζήτησε "Να μην σκύψουμε το κεφάλι. Όσα χρήματα και να έχουν. Δεν φοβόμαστε κανέναν!!! Δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε κανέναν που θέλει να μας επιβληθεί, που θέλει να μας καταστρέψει, που θέλει να μας εκμεταλλευτεί, που θέλει να κερδίσει τα σώματα και τις ψυχές μας, Όσα κόλπα και να κάνει".

Τα "Ματωμένα Ράσα" δεν έπαψαν ποτέ να είναι σχήμα λόγου. Η Ορθοδοξία, το τελευταίο ανάχωμα του Ελληνισμού, "ετοιμάζεται για την τελική σύγκρουση", καθώς όπως ανέφερε στο defencenet.gr μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, "Αν νομίζουν ότι θα καθίσουμε ήσυχα και θα αφήσουμε την χώρα να πέσει στα χέρια των ξένων και να μας διαφεντεύουν, κάνουν λάθος μεγάλο"...

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το 17.25




defencenet.gr