Blogger Widgets

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Όταν ένας σκλαβωμένος λαός ανταμώνεται με τους απελευθερωτές του

Προχθές οι αντάρτες του ΡΚΚ έκαναν έλεγχο στο δρόμο Σεμντίνλι-Ντερετζίκ. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που σταμάτησαν ήταν και εκείνα που μετέφεραν τους βουλευτές του Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας καθώς και κομμάτων της Αριστεράς που δεν εκπροσωπούνται στη βουλή.
Η επιχείρηση των ανταρτών έγινε στην περιοχή που το ΡΚΚ έχει εγκαταστήσει την επιρροή του στην ύπαιθρο, με εξαίρεση το κέντρο της κωμόπολης και τα στρατόπεδα, όπου παραμένει 'φυλακισμένος' ο τουρκικός στρατός.
Το βίντεο(κλικ εδώ) που παρουσιάζουμε είναι από τον έλεγχο κυκλοφορίας που έκαναν οι αντάρτες στον προαναφερθέντα δρόμο. Παρατηρείστε το λαό και τα πρόσωπα των ανταρτών. Παρατηρείστε την κοπέλα που είναι στα βουνά του Κουρδιστάν και μάχεται για την ελευθερία του λαού της. Παρατηρείστε τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζει η ηλικιωμένη γυναίκα την αντάρτισσα. Παρατηρείστε το αντάμωμα ενός σκλαβωμένου λαού με τους απελευθερωτές του.


Εν τω μεταξύ, ο Αντιεισαγγελέας του Βαν έχει διατάξει προανάκριση εις βάρος των βουλευτών που αγκάλιασαν και χαιρέτησαν τους αντάρτες.


infognomonpolitics.blogspot.gr