Blogger Widgets

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανοχή τελειώνει για τα δυσβάσταχτα μέτρα

Οι πιο "πειθαρχημένοι" πολίτες στο δρόμο! Αστυνομικοί εναντίον ΜΑΤ! Κι έρχονται οι στρατιωτικοί

ΜΑΤ εναντίον αστυνομικών. Λίγη ώρα μετά από το δημοσίευμά μας για τον “θυμό” που επικρατεί στους στρατιωτικούς, το κλίμα του “θυμού” και της έντασης μεταδίδεται και από τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν φθάσει στα όριά τους. Και την ερχόμενη Τετάρτη στη θέση των αστυνομικών που διαδηλώνουν θα βρεθούν οι στρατιωτικοί!

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι αυτά που προσπαθούν να επιβάλουν σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας είναι πέρα από κάθε λογική; Τι πρέπει να γίνει για να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί τα όσα τους ζητάνε από την τρόϊκα να αποτελούν …ευαγγέλιο.

Όταν οι πιο “πειθαρχημένοι” πολίτες αυτής της κοινωνίας, οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί βγαίνουν στον δρόμο για να διαδηλώσουν αψηφώντας πλέον τις συνέπειες, κάτι επιτέλους πρέπει να σημαίνει για όσους λαμβάνουν αποφάσεις σ΄ αυτή τη χώρα.

Αυτό που είναι προφανές ότι δεν έχει μετρήσει η κυβέρνηση είναι ότι κατόρθωσε να φθάσει στρατιωτικούς και αστυνομικούς στο σημείο μηδέν. Εκεί όπου κανένας πολίτης ,είτε φοράει στολή,είτε όχι δεν έχει να χάσει τίποτα.







onalert.gr