Blogger Widgets

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κι όμως ο Άγιος της πολιτικής είναι εδώ !!!

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε το πόνημα "Ιωάννης Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής" από τον συγγραφέα κ.Ιωάννη Κορνιλάκη. Αρκετές χιλιάδες Ελληνικές καρδιές  γνώρισαν μέσα από αυτό το έργο, τη φωνή του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος και τον τρόπο με τον οποίο κυριολεκτικά ανέστησε την Ελλάδα της Τουρκοκρατίας μέσα από τις στάχτες της.

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν να βρουν αυτό το ιστορικό, θρησκευτικό, πολιτικό πολιτισμικό, κειμηλιακό και πάνω απ' όλα υπερπολύτιμο βιβλίο- εγχειρίδιο για πολλούς, εξόδου μιας χώρας από το τέλμα της κρίσης.

Δυστυχώς πολλοί σκοτεινοί κύκλοι, απεργάζονται πολλούς τρόπους ώστε να εμποδίσουν το φως να φτάσει στις ψυχές των Ελλήνων. Είτε από άγνοια, είτε με συγκεκριμένο σκοπό, διαδίδουν με τη συνεργασία ορισμένων βιβλιοπωλείων, ότι το πόνημα "Ιωάννης Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής" έχει εξαντληθεί.

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Το πόνημα, σε πείσμα του σκοταδισμού ορισμένων δολίως υποκινούμενων, θα κυκλοφορεί μέχρι να φτάσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων.
Άλλωστε και ο Ιωάννης Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του είχε πει ότι θα έρθει κάποτε η μέρα που οι Έλληνες θα εννοήσουν τη σημασία της θυσίας του.


ΥΣ:Το βιβλίο κυκλοφορεί ΕΔΩ