Blogger Widgets

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

"Πρόσωπα και γεγονότα" με τον Ι.Κορνιλάκη την Τρίτη 29-11-2016 στην ΕΡΤ Λάρισας

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Ζαούτσου, με τίτλο: "Πρόσωπα και γεγονότα" φιλοξενείται την Τρίτη το πρωΐ ο συγγραφέας Ιωάννης Κορνιλάκης.

Αναζητώντας την ταυτότητα του Ιωάννη Α. Καποδίστρια, του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, θα γίνει συζήτηση για τον “Άγιο της πολιτικής”, μέσα από το ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Ιωάννη Κορνιλάκη.

Αφορμή, η ιστορική διάλεξή του στα Τρίκαλα, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (7 μ.μ.- Πνευματικό Κέντρο) για την “Προφητεία και τη θυσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Επισκόπου Τρίκκης Διονυσίου Β’ του Φιλοσόφου ” και την επέτειο των 65 χρόνων από τα αποκαλυπτήρια της προτομής του με το επίγραμμα "ΤΡΙΚΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ".
Στη συνέντευξη ο  διευθύνων σύμβουλος της “Ελαίας” (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) Ιωάννης Κορνιλάκης, θα ξεδιπλώσει ιστορικά γεγονότα για τον φλογερό Μητροπολίτη και την επαναστατική του δράση την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Συντονιστείτε (10-11 π.μ.) στους 98,3 στα fm, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, αλλά και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr) στην ΕΡΤ Λάρισας (http://webradio.ert.gr/larisa), στα “Πρόσωπα και Γεγονότα”, με τον Αλέξανδρο Ζαούτσο, από τον Ραδιοθάλαμο Τρικάλων της ΕΡΤ Λάρισας.