Blogger Widgets

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πως να αμφιβάλλει κανείς;;;

Αλήθεια πώς να αμφιβάλλει κανείς ότι είμαστε στο κατώφλι παγκοσμίων εξελίξεων όταν με τόση ακρίβεια επαληθεύονται όσα με Θεία φώτιση μας αποκάλυψε ο Γέρων Παΐσιος;


Γέρων Παΐσιος
«Αυτοί που αμείλικτα κτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί, που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεώτεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.
Εκείνος που το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη (τότε) ρωσική ηγεσία (Γκορμπατσόφ-Γιέλτσιν), η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.
Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως, δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προκαλεί ως όργανά Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την Τουρκική λαίλαπα μέσα σε μία εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν». Αυτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα του γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη από το βιβλίο «Λόγοι σοφίας και χάριτος» περιγράφει τα μελλούμενα να τελεσθούν στην Βαλκανική Χερσόνησο.

Διαβάστε επίσης

ΝΑΤΟϊκά... παιχνίδια με τη φωτιά στα Βαλκάνια
Ρωσική Ομάδα Μάχης αεροπλανοφόρου στην ΑΟΖ Κύπρου
Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν;
Η Τουρκία σπάει το συμβόλαιο με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο